Varden

72.000 kr per kvadrat

-

De tre leilighete­ne i Vaterlands gate 65 i Langesund er solgt. Leilighete­ne i andre og tredje etasje gikk for 7,2 millioner kroner hver.

Begge har primaerare­al på 100 kvadratmet­er og kvadratmet­erpris på 72.000 kroner. Den minste leilighete­n i første er på 65,5 kvadrat og kostet fire millioner og alle er solgt med 50 prosent innskudd og resten andel av fellesgjel­d.

Toppnivå i Grenland

Prisene på leilighete­ne plasserer dem i toppsjikte­t i Grenland.

– De to dyreste gikk på forkjøpsre­tt. Den ene kjøperen hadde medlemskap fra 1976 Boligene har den høyeste prisen per kvadratmet­er i Langesund, samtidig er det ingen tvil om at dette er en unikt prosjekt – topp standard og sjelden beliggenhe­t, forteller markedssje­f Lars Christense­n i PBBL.

Stor interesse

– Interessen for prosjektet har vaert veldig stor. Også i etterkant har det kommet mange som har etterspurt bolig her – også utenfra Grenland. Boligene kunne vaert solgt flere ganger. forteller Christense­n.

Prosjektme­gler Tina Vinje ved Sørmeglere­n Telemark har stått for salget som er etter borettslag­smodell med 20 avdragsfri­e år og 20 med avdrag. Bak prosjektet står Mustad Bygg i Langesund.

Lover godt for Smietangen

– Med tanke på Smietangen­prosjektet indikerer interessen for dette prosjektet stor kjøpervilj­e i markedet for høykvalite­tsboliger med sjønaer beliggenhe­t. Arkitekten­e tegner nå på spreng på det som skal bli det første byggetrinn­et. Om en måneds tid håper vi å ha noe å vise fram til de mer enn 250 som har meldt interesse for prosjektet, sier markedssje­fen.

 ??  ?? UTSIKT: Slik skal det se ut fra nybygget i Vaterlands gate.
UTSIKT: Slik skal det se ut fra nybygget i Vaterlands gate.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway