Varden

Henriette (15) fikk drømmen oppfylt

- Pal.lundsholt@varden.no

Henriette Roalstad Naas er Odd-supporter på sin hals. Hva er vel da bedre enn å vaere utplassert i klubben?

Svaret sier seg selv.

– Ingenting. Ingenting er bedre enn det her. Som Oddsupport­er er det en drøm å få lov til å vaere her, sier 15-åringen.

Øverst på ønskelista

Odd sto ikke overrasken­de øverst på 15-åringens ønskeliste da hun og de øvrige elevene i 9. klasse ved Drangedal 10-årige skole kom med ønsker om hvor de ønsket utplasseri­ng i forbindels­e med skolens arbeidsdag­er.

– Jeg sendt et brev til Einar Håndlykken hvor jeg spurte om det var mulig å vaere utplassert i Odd. Jeg hadde vel egentlig ikke trua, men han svarte at det var greit, så her er jeg, sier 15-åringen og smiler.

Det har hun gjort siden hun gikk inn på Skagerak Arena onsdag morgen.

Instragram

– Ja, det har vaert veldig moro. Jeg har alltid hatt lyst til å se hvordan spillerne er på trening og hvordan hverdagen deres er. Det har vaert veldig laererikt å vaere her, sier drangedøle­n.

I forbindels­e med arbeidsdag­ene har hun hatt ansvaret for klubbens Instagram-konto. Det vil si at hun har levert tekst og bilder fra treningsfe­ltet og publisert disse på Instagram. Til 20 i stil.

Fikk drakt av Børven

– Hun har gjort en kjempejobb. Hun er jo veldig interesser­t i Odd og det merker en jo. Hun er flinkt til å ta bilder, flink til å redigere og flink til å skrive, så hun har vaert helt fantastisk å ha her, sier Åmund Røed Røsholt i Odd.

Torsdag fikk 15-åringen også hilst på to tidligere Odd-spillere da Morten Fevang og Fredrik Oldrup Jensen stakk innom for å få med seg en treningsøk­t.

– Det var moro det, smiler 15-åringen, som likevel innrømmer ta det var hakket mer stas å møte Torgeir Børven.

– Han har vaert favorittsp­illeren min siden jeg var fem år gammel. Jeg fikk tatt bilder med ham og jeg fikk også en drakt av ham som han skrev en hilsen på. Det var stort, sier 15-åringen.

▶ Pål Lundsholt

 ?? BEGGE FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? STJERNEMØT­E: Henriette Roalstad Naas fikk hilse på de tidligere Odd-spillerne Morten Fevang og Fredrik Oldrup Jensen under gårsdagens trening på Skagerak Arena.
BEGGE FOTO: PÅL LUNDSHOLT STJERNEMØT­E: Henriette Roalstad Naas fikk hilse på de tidligere Odd-spillerne Morten Fevang og Fredrik Oldrup Jensen under gårsdagens trening på Skagerak Arena.
 ??  ?? FAVORITTEN: Torgeir Børven har vaert Henriettes favorittsp­iller sidne hun var 10 år gammel.
FAVORITTEN: Torgeir Børven har vaert Henriettes favorittsp­iller sidne hun var 10 år gammel.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway