Varden

BURSDAGER

-

70 år

Karin Wahlstrøm. Hipp hurra for vår flotte og omsorgsful­le kone, mamma, farmor og svigermor. Du er alltid i godt humør og stiller opp der det trengs, vi setter stor pris på deg. Bursdagskl­emmer fra William, Victoria, Roger, Stephen, Camilla, Caroline, Inger og Marita.

40 år

Hipp hipp hurra for den fantastisk­e pappan våres Michael Nicolaisen. Han fyller 40 år i dag fredag 8. juni. Vi er superglade i han, og det er for at han er verdens beste pappa. Han tuller dagen lang, passer på oss som en hauk og tålmodig selv om strikken er mer enn strekt. Vi er så glad for at det er du som er pappan vår. Håper at du har hatt en fin dag, og at du kommer til å kose deg resten av dagen også. Mange klemmer, nesekoser og nusser fra småsnuppen­e dine Thea og Linea. Mamma hilser også til deg, og ønsker deg en fantastisk fin dag! Også sier hun at du får glede deg til du kommer hjem, for i dag er det dagen for overraskel­ser!

40 år

Hipp hipp hurra for verdens beste onkel, svoger og venn Michael

Nicolaisen, som fyller 40 år 8. juni! Du kjenner sikkert at de grå hårene brøyter seg frem, kroppen begynner å stivne og hukommelse­n vakler litt? Fortvil ikke, vi er uansett like glad i deg som vi alltid har vaert. Halvparten av livet ditt har du vaert endel av oss, vi er så glad for det å gleder oss til mange år til med mye moro sammen med deg. Vi ønsker deg en super dag sammen med jentene dine. Mange klemmer fra Noah, Charlotte og lennart. Svigermor, mor, tante Tove og svigerfar sender også med en hilsen på dagen din.

13 år

Eric Rønningen. Den snille og greie gutten vår er tenåring i dag. Gratulerer med 13-årsdagen. Klem fra bestemor og bestefar.

3år

Vi vil gratulere godgutten vår Teo Flatin Lauvstad med 3-årsdagen 8. juni. Du er en sjarmør med godt humør. Vi er så glad i deg! Stor klem fra mamma, pappa og Miss. En liten ekstra hilsen til pappa Jonny, som har bursdag 7. juni.

3år

Me vil gratulere den gode guten vår Kristoffer

Nordgarden i Åmotsdal med 3-årsdagen 7. juni. Me er veldig glade i deg veslegull. Klem frå mamma og pappa, Ingeborg og Andres.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway