Varden

Gliser av linken

Kenneth Dokken blir linket til den ledige trenerjobb­en i Strømsgods­et. Notoddentr­eneren bare ler av det.

- Tom Arne Borgersen tom.arne.borgersen@varden.no

– Hyggelig på bli nevnt, selvsagt, men jeg tenker kun på kampen som går søndag, og intenting annet, gliser Kenneth Dokken av Drammens Tidendes forslag til hvem som kan ta over for Tor Ole Skullerud, som trakk seg tidligere i uken.

– Jeg forholder meg ikke til slikt, og har ett fokus. Det er Notodden og kampen som venter oss søndag. Spekulasjo­ner er jeg vant til, legger han til.

Notodden har for øvrig «levert» trener til Strømsgods­et tidligere. I 2005-sesongen forlot nåvaerende Odd-trener, Dag-Eilev Fagermo NFK til fordel for Strømsgods­et. Notodden ble kompensert med en halv million kroner. Året etter ledet Fagermo Strømsgods­et til overlegent opprykk fra 1. divisjon til eliteserie­n.

Til Telen sier NFKs daglige leder, Per Arne Hansen: – Dokken har kontrakt med oss ut 2019 og jeg kan vel si det slik at han vil bli dyrere å løse ut enn Fagermo. Mye dyrere.

Notodden tar i mot Sandnes Ulf på eget gress søndag, og må regne med at gjestene er favoritter i Idrettspar­ken.

Rogalandkl­ubben ligger etter elleve serierunde­r på sjetteplas­s, fire poeng foran Notodden på 10. plass.

Sandnes Ulf har tapt de to siste, og tre av de fire siste kampene. Sist 0-3 for Kongsvinge­r på hjemmebane, i tillegg til tap mot Mjøndalen (0-1 borte) og Viking (2-5 borte).

Notodden har etter en meget god innledning av sesongen møtt hverdagen i 1. divisjon. På de tre siste kampene har det endt med seier, uavgjort og tap, henholdsvi­s mot Ull/Kisa (2-1 borte), Åsane (0-0 hjemme) og Strømmen (0-1 borte).

 ?? FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? ÉN AV NI: Kenneth Dokken er én av ni trenere som DT linker til den ledige trenerjobb­en i Strømsgods­et.
FOTO: MORTEN SKIFJELD ÉN AV NI: Kenneth Dokken er én av ni trenere som DT linker til den ledige trenerjobb­en i Strømsgods­et.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway