Varden

– Alltid hyggelig å kommehjem

Fredrik Oldrup Jensen er i disse dager hjemme på ferie. Hva er vel da mer naturlig enn å hilse på gamle kjente på Skagerak Arena?

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

– Jeg trives veldig godt her, både med spillerne og de i støtteappa­ratet, så det er alltid veldig hyggelig å komme hjem, sier Oldrup Jensen.

Gode minner

Det er ikke dermed sagt at Belgia-proffen blir å se i sort og hvitt med det aller første, men det er heller ikke utenkelig at det kan skje en gang i framtiden.

– Eh, det er litt vanskelig å si. Jeg har jo en liten tanke om at hadde vaert moro å spille i Odd igjen – en gang. Men i fotball er det mye som skal klaffe. Plutselig er det en trener her som ikke ønsker meg tilbake, så det er ikke så lett å planlegge sånt. Men det hadde vaert morsomt å spille for Odd igjen. Det er tross alt her jeg har spilt siden jeg var fem-seks år, så jeg har veldig gode minner herfra, sier Oldrup Jensen.

Bra toppnivå

25-åringen, som nå tjener til livets opphold i Zulte-Waregem, prøver å følge sin tidligere arbeidsgiv­er så tett som mulig fra Belgia.

– Ja, og jeg har stort sett fått med meg alt av kamper Det er vel kanskje én eller to jeg ikke har sett. Jeg synes toppnivået virker ganske bra. Jeg synes også de har levert et par veldig bra kamper, så handler det om å sørge for at bunnivået også er sånn at man plukker med seg poeng. Det er det de aller beste lagene gjør, og det er det som kanskje skiller Odd fra å vaere med i toppen. Men jeg tror vel at toppnivået er godt nok til å vaere med helt der oppe, sier Oldrup Jensen.

Tatt steg

Midtbanesp­illeren, som har trøblet litt med skader etter at han satte kursen sørover for snart ett år siden, har begynt å finne seg til rette i den belgiske toppserien.

– Jeg trives godt, egentlig. Når jeg dro var jeg ute etter nye utfordring­er. Jeg var ute etter å ta noen steg for å bli en enda bedre fotballspi­ller. Det føler jeg at jeg har gjort, sier Oldrup Jensen.

Den belgiske ligaen blir av mange regnet for å vaere vel så god som den nederlands­ke.

– Det er jo vanskelig å sammenlikn­e. Men jeg har hørt av veldig mange – både av belgiere og nederlende­re, som har spilt i begge ligaer, at de mener at den belgiske ligaen nå er noen hakk bedre enn den nederlands­ke. Så det er jo et tegn på at den er ganske ålreit.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? TRIVES: Etter en litt trøblete start har Fredrik Oldrup Jensen funnet seg til rette i belgiske Zulte-Waregem.
FOTO: NTB SCANPIX TRIVES: Etter en litt trøblete start har Fredrik Oldrup Jensen funnet seg til rette i belgiske Zulte-Waregem.
 ??  ?? FERIE: Fredrik Oldrup Jensen har ferie fra Zulte-Waregem fram til 24. juni. Fram til da blir det nok noen turer på Skagerak
FERIE: Fredrik Oldrup Jensen har ferie fra Zulte-Waregem fram til 24. juni. Fram til da blir det nok noen turer på Skagerak

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway