Varden

VI GIFTER OSS

-

Fredag 15. juni:

Joachim Strøm Ekelund og Rina Marie Bergsvik Solheim gifter seg kl. 12.00. Vi sender varme ønsker for dagen og fremtiden! Hilsen familien.

Lørdag 16. juni:

Elin Johnsen og Amund Grønvold gifter seg på Langesund Bad klokken 1430. Seremonien holdes ned ved vannet ved fint vaer eller opp i lokalene på Langesund Bad ved dårlig vaer.

Vi gifter oss i Langesund kirke kl. 13.00. Dagen feires på Skougaards Hus i Langesund. LillBeate Roe og Tore Eidbo-Hansen

Jorunn Flatin (Skien) og Anders Brage Steen (Svarstad) gifter seg i Gjerpen kirke, kl. 13.00. Dagen feires på Århus gård i Skien. Linda Nataliye Odberg Sukkestad og Herman Limi Røsholt, begge p.t. Oslo. Vielse i Vestsiden kirke, Porsgrunn, kl. 13.00. Dagen feires på Tvedten gård, Tjodalyng. deg alt godt og setter stor pris på deg. Bursdagshi­lsen kommer fra tante Nelly i Kilebygda, Anne og Dag, Anne Bjørg og Per, Janne og Stian.

20 år

I dag blir Anne Sofie Hanssen

20 år! Gratulerer så mye med dagen, fine, blide og søte jenta vår. Kos deg masse i Oslo i dag! Stor klem fra hele gjengen.

15 år

Lars Martin Pedersen Bøe. Gratulerer med 15-årsdagen, Lars Martin! Vi ønsker deg en flott dag. Du er en superflott gutt, som vi er utrolig stolt av og veldig glad i. Lykke til med mesterskap­et i Sheffield til helgen. Klem fra Linnèa, Kristian, Thomas, pappa og mamma.

13 år

Susanne Berberg Naeset er 13 år i dag. Vi gratulerer så mye med dagen! En flott og omsorgsful­l tenåring som elsker håndball, korps og firhjuling. Vi er glad i deg.Klem fra mormor, beste, tanter, onkler, William, Mia Sofie og Jonas.

12 år

Nikita Emilie

Kåsine. Hipp hurra for verdens fineste Nikita Emilie, som fyller 12 år i dag. Vi ønsker deg bare det absolutt beste på dagen din, må den bli like fin som du er. Du er ei god og omsorgsful­l jente med mye krutt i. Fortsett med å vaere deg, det er det som gjør deg så fantastisk. Vi elsker deg. Mange gode klemmer fra mamma, pappa, Kevin og Cecilie.

3 år

3 x hurra for prinsessa vår Emma Christine Stamland Pettersen,

som fyller 3 år i dag! Du hopper, danser og synger og vi henger med så godt vi kan. Alltid blid og skravler i vei. Veldig glad i deg. Masse bursdagskl­emmer og hilsner fra bestemor og bestefar.

3 år

I dag fyller Amanda Larsen

3 år, og hele familien gratulerer deg med dagen. Du er ei herlig jente, alltid blid og glad og aktiv. Ønsker deg en fin bursdag. Mange klemmer fra mamma, pappa, Simen, mormor, Mimmi og Ha-ha. Tante.

2 år

Charlie Chiu Andersen. Gratulerer så mye med dagen, kjaere fine Charlie. Vi er kjempeglad i deg. Bursdagskl­emmer fra mormor og gonggong.

2årx2

Masse gratulasjo­ner til tvillingen­e Astrid og Sigrid i Rauland. Hilsen Steinar Graneng, Liv I. Tapio og oldermor Astrid i Porsgrunn.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway