Varden

Danny satser på fastfood i Skien

- ▶ Tone Lensebakke­n tone.lensebakke­n@varden.no SKIEN

Danny Garmiany åpner sin egen fastfoodkj­ede i Skien sentrum. Nå holder han på med ansettelse­r og gjør siste innspurt i lokalet før åpningen denne uka.

– Vi har holdt på siden januar med oppussing og søknader til kommunen. Det har ikke vaert servert mat i disse lokalene tidligere, så det var litt å ordne, forteller Danny Garmiany.

Han takker kommunen for god dialog.

– Det har vaert et veldig godt samarbeid med kommunen. Det må jeg få si, understrek­er han.

Åpningen naermer seg

Åpningen finner sted 20. juni og Danny er spent på mottakelse­n.

– «7th Free» er et helt nytt konsept hvor man får et kort som er registrert på hver enkelt kunde. Hver sjuende meny er gratis, forklarer Danny.

På hjørnet i Kongens gate vil han blant annet servere kebab, pizza og burgere.

– Riktig å starte i Skien

Danny er fra Lillestrøm og har drevet innen matbransje­n i Oslo i flere år. Nå har han flyttet til Skien og tar ansvar for egen arbeidspla­ss.

– Da jeg flyttet hit tenkte jeg at vi må vaere en del av dem som kan skape arbeidspla­sser. Det er klart at jeg er spent på mottakelse­n, men jeg har trua på Skien. Det er riktig å starte her. Det er mange hyggelige folk her også, sier han.

Drømmer om å åpne flere

Danny har en drøm om å ta konseptet og fastfoodkj­eden til flere steder på sikt.

– Ja, om det blir suksess så åpner jeg gjerne flere rundt om i landet. Og ser jeg enda lengre framover så kanskje det blir utlandet etter hvert også, avslutter han.

 ?? FOTO: TONE LENSEBAKKE­N ?? SPENT: Danny Gatmiany vil skape arbeidspla­sser og åpner nå sitt eget konsept innen fastfood i Skien sentrum.
FOTO: TONE LENSEBAKKE­N SPENT: Danny Gatmiany vil skape arbeidspla­sser og åpner nå sitt eget konsept innen fastfood i Skien sentrum.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? SPENT: Danny Garmiany er spent på kundenes respons.
FOTO: PRIVAT SPENT: Danny Garmiany er spent på kundenes respons.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway