Varden

Venter med å åpne supersklie

- ▶ BØ ▶ Martin Øyvang martin.oyvang@varden.no

Tre uker ut i sommerseso­ngen er den nye supersklia «Tryll» i Bø Sommarland fortsatt ikke blitt offisielt åpnet.

Årsaken er at ledelsen ikke er fornøyd med den.

Det sier daglig leder Renè Langeveld Sas til Varden.

– Det handler ikke om at den er ødelagt eller noe slikt. Vi har satt sklia i gang ved et par anledninge­r for å teste, men vi har til nå ikke klart å bli helt fornøyd med den, sier Langeveld Sas.

– Hva er problemet med sklia?

– Vi synes rett og slett at opplevelse­n med å ta sklia ikke står i stil med det vi ønsker. Dette er en helt unik sklie, og vi ønsker å skille oss ut. For all del, sklia i seg selv er topp men vi har ikke blitt helt fornøyde med designet, sier Langeveld Sas.

Hjelp fra utlandet

Målet var å ha den nye sklia klar til sesongstar­ten. Sommarland-sjefen sier at det er flere årsaker til at det ikke lot seg gjøre.

– Vi har måttet hentet inn ekspertise og hjelp fra tredjepart i utlandet, og det tar tid å få alt på plass. Det har blitt mye testing og justeringe­r. Men nå tror jeg at vi naermer oss. Det er faktisk mulig at sklia åpnes for publikum allerede i helgen, sier Langeveld Sas som sier at det er mange gjester i parken som har vaert nysgjerrig­e på hvorfor vannsklia ikke er åpen.

Tenker langsiktig

Han tror likevel at avgjørelse­n med å vente med åpningen av «Tryll» er riktig.

– Ingen er mer leie enn oss for at vi ikke har kunnet åpnet «Tryll» tidligere, men dette er en stor investerin­g og en vannsklie og attraksjon vi håper skal stå i veldig mange år. Da er det viktig at vi har is i magen, og sørger for at alt er på plass før vi åpner den, sier Sommarland-sjefen.

 ?? FOTO: ANDREAS SOLTVEDT ?? NY ATTRAKSJON: «Tryll» har ikke innfridd forventnin­gene- ennå.
FOTO: ANDREAS SOLTVEDT NY ATTRAKSJON: «Tryll» har ikke innfridd forventnin­gene- ennå.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway