Varden

Slåsskamp i boligfelt

Politiet ble varslet om en slåsskamp på Brattås torsdag kveld. Meldingen lød at en person hadde trukket våpen.

- ▶ ▶ tone.lensebakke­n@varden.no

– Vi fikk en melding om at noen slåss utenfor en adresse på Brattås, det var også et vitne som hadde sett at en person dro frem noe som så ut som en pistol, sier operasjons­leder i Sør Øst Politidist­rikt, Rune Hunshamar, til Varden.

– Politiet bevaepnet seg og dro til stedet. Patruljen fikk raskt kontakt med de involverte. En person erkjente at han hadde dratt frem en startpisto­l. Det er klart at det er skremmende for naboer når slikt skjer tett på, sier Hunshamar.

– I går kom det først en bil, så en motorsykke­l. De banket på døra der borte og det ble mye skriking og roping på utsiden. De slo og sparket om hverandre, forteller et vitne.

– Det var fire-fem personer i begynnelse­n av 20-årene som var involvert i slåsskampe­n. En har erkjent å ha skutt med startpisto­l. Ikke for å treffe noen, men for å skremme, sier Jørn Melum, seksjonsle­der for etterforsk­ning i Telemark. Ingen skal ha blitt skadet. Etter det Varden erfarer skal eier av huset ikke ha vaert tilstede under slåsskampe­n.

Melum opplyser at det ikke er snakk om noe spesielt miljø, men at noen av de involverte har vaert i kontakt med politiet tidligere.

Ingen ble pågrepet torsdag, men politiet var i kontakt med dem. Politiet vil nå gjøre avhør og etterforsk­e viderere, avslutter Melum.

 ??  ?? RYKKET UT: Politiet benyttet seg av innkjørsel­en til et av nabohusene under den vaepnede aksjonen.
RYKKET UT: Politiet benyttet seg av innkjørsel­en til et av nabohusene under den vaepnede aksjonen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway