Varden

Erlandsen og LSK er enige

- ▶ LILLESTRØM

Lillestrøm har kommet til enighet med Arne Erlandsen om en avtale som gjør at trenerens arbeidsfor­hold avsluttes.

Tidligere denne uken ble det kjent at LSK ønsket å igangsette en prosess for å kvitte seg med Erlandsen. Nå er partene enige om en avtale.

Det bekrefter Åråsen-klubben på sine nettsider.

– Vi møttes på onsdag og har hatt møter siden det. Slike forhandlin­ger er aldri lette. Vi går vel forlikte. Det er fint at denne saken løste seg på denne måten, sier styreleder i LSK, Morten Kokkim til Romerikes Blad.

Han vil ikke kommentere størrelsen på kompensasj­on Erlandsen har forhandlet seg fram til. Erlandsen signerte så sent som i april en ny kontrakt med LSK. Den nye strakte seg ut 2019-sesongen.

– Jeg er stolt over det jeg har fått til i klubben i mine perioder som hovedtrene­r. Jeg ønsker Lillestrøm Sportsklub­b alt godt i framtiden, sier den avtroppend­e treneren.

Styreleder Kokkim hevder partene nå skiller lag uten noe vondt blod.

– Vi er enige om å gå hver vår vei uten noen vonde følelser. Nå vil vi bruke tid på å finne den permanente trenerløsn­ingen som vi mener er til det beste for Lillestrøm Sportsklub­b. Arild Sundgot vil vaere hovedtrene­r, med Geir Kåsene som assistent, fram til den er på plass, sier han.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway