Varden

Forlenget med United

- ▶

Det var ventet at den belgiske VM-spilleren Marouane Fellaini skulle forlate Old Trafford i sommer, men fredag ble det klart at han har forlenget sin kontrakt.

Den 30 år gamle midtbanesp­illeren er blitt enig med United om en to årskontrak­t med opsjon om ytterliger­e ett år, melder BBC.

Manchester United-manager José Mourinho har hele tiden villet beholde den høyreiste spilleren med den store hårmanken i United-laget. Han har brukt de siste månedene på å overbevise ham til å bli.

– Jeg vil gi Jose en spesiell takk fordi han hele tiden har hatt troen på meg, sa Fellaini til SkySports.

Fellaini kom til United og var David Moyes første store signering som manager, og han kostet 29 millioner pund da han kom fra Everton i 2013. Han har scoret 20 mål på sine 156 kamper i United-drakten.

Midtbanesp­illeren spilte ikke åpningskam­pen mot Panama (3-0), han spilte den siste drøye halvtimen i 5-2-seier over Tunisia og spilte hele kampen i 1-0-seieren over England i VM. Danskene har fått kritikk for å spille kjedelig og defensivt i gruppespil­let. Hareide vil ha et Danmark som går lenger fram i banen mot kroatene, et av lagene som har vist seg best fram i gruppespil­let.

– Vi får se et Danmark som får lov til utfolde seg mer enn i gruppespil­let. Vi har hatt en stram organiseri­ng, og vi har konsentrer­t oss om å gå videre, sa sunnmøring­en i forkant av danskenes trening fredag.

– Nå trengs det andre ting for å avansere til neste kamp, og da skal vi spille på alle våre kort. Vi skal ta større risiko. Dette blir Det viser en gjennomgan­g nyhetsbyrå­et AP har gjort.

Av 122 scoringer har Premier League-spillere stått for 31 av dem, mens 29 er kreditert spillere fra den spanske toppdivisj­onen.

Ytterliger­e fire mål er gjort av spillere fra nivå to i England og Spania.

Premier League har to av toppscorer­e i VM så langt. Tottenham-spissen

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway