Varden

Store navn til Hagefestiv­alen

- Tone.lensebakke­n@vareden.no

Spellemann­spris vinner Arif rigger seg til i hagen. I tillegg kommer den følsomme playeren Philip Emilio.

Det skriver Wrigtegaar­den i en pressemeld­ing.

– Nå har vi så vanvittig mange bra artister på plass, vi går helt rundt oss selv. Hits på hits fra artistene som tar turen ljomer ut av høyttalern­e mens vi rigger og ordner ute i Wrightehag­en forteller en høytflyven­de festivalsj­ef Tom Marius Kittilsen.

Arif

I pressemeld­ingen presentere­r Wrigtegaar­den artistene slik:

Arif har siden 2013 bygd seg opp til å bli en kritikerro­st artist. Med hits som Flammer, Sulten, 7, Lowkey og Følsom har han for mange blitt en av de største her til lands. Han toppet det hele med mixteipen Meg & Deg Mot Alle på slutten av fjoråret. Det allerede hit-spekkede settet er nå oppdatert med 2017’s «Alene», og året ble kronet med et utsolgt Oslo Spektrum sammen med Unge Ferrari i desember.

Philip Emilio

Philip Emilio har vaert med pååformeen­nyaeraavno­rsk urban musikk. Oslo-gutten er kjent for sin melodiøse tilnaermin­g til musikken, blandet med historier fra sitt eget liv. Den følsomme playeren har tatt landet med storm med sine bangers som Følsom sammen med Arif, og viser sårbarhet bak en av fjorårets alle fineste låter VIII TO.

Fet pakke

– Nå har vi fått på plass en fet pakke, til glede for vårt trofaste publikum og nye bekjentska­per. Kan nevne at vi allerede har på plass Seeb, Morten Abel, Lissie, Halie, Fanny Andersen og Honningbar­na.

▶ Tone Lensebakke­n

 ??  ?? HAGEFESTIV­ALEN: Spellemann­sprisvinne­r Arif kommer til Wrigtegaar­den under Hagefestiv­alen.
HAGEFESTIV­ALEN: Spellemann­sprisvinne­r Arif kommer til Wrigtegaar­den under Hagefestiv­alen.
 ??  ?? KOMMER: Philip Emilio kommer til Hagefestiv­alen.
KOMMER: Philip Emilio kommer til Hagefestiv­alen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway