Varden

Nå er Børven skadefri og kampklar

Torgeir Børven har ikke spilt én hel kamp siden bortemøte med Stabaek i mai. Nå er han klar for 90 minutter.

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Torgeir Børven har trøblet litt med skader den siste tiden. Nå er han skadefri og klar for å vise seg fram.

Odd-spissen, som denne sesongen har trøblet med skader, er nå endelig skadefri og klar for å spille en hel kamp.

Småstiv

– Ja, jeg er klar jeg, og jeg har veldig lyst til å starte. Men de er jo ikke dermed sagt at jeg får spille mot Lillestrøm – i alle fall ikke 90 minutter, sier spissen og sikter til at det ikke er han, men Oddtrener Dag-Eilev Fagermo som bestemmer den biten.

– Men hvis han bestemmer seg for å bruke meg i en hel kamp, så er jeg klar, understrek­er Børven.

I forrige seriekamp, borte mot Tromsø, fikk han en halvtime, og i mandagens hjemmekamp for Odd 2 mot Elverum ble det 45 minutter.

– Det gikk greit. Jeg kjente at jeg ble litt småstiv i leggen etter den siste kampen, men det er lenge siden jeg spilt 45 minutter med fullt trøkk, så det er kanskje ikke så rart, sier Odd-spissen. Han gikk av banen med en skade i leggen i møte med Rosenborg i begynnelse­n av april. Etter å ha blitt erklaert skadefri måtte han igjen kaste inn håndkleet foran oppgjøret mot Kristiansu­nd hjemme på Skagerak Arena i slutten av mai.

Greit med ferie

– Det var veldig kjedelig første gang, men når en slår opp samme skaden igjen, så er det neste verre. Da har en liksom vaert frisk, og så må en starte helt på nytt.

Han er rimelig trygg på at det ikke kommer til å skje denne gang.

– Jeg følte meg bra sist også, men da var vi litt uforsiktig­e med GPS-tallene og sånt. Det har vi hatt bedre kontroll på nå, så det bør holde den gangen her. I tillegg passer det med bra ferie etterpå. Kanskje jeg får trent opp leggen litt ekstra.

Forventer å vinne

Spissen som foreløpig står med to scoringer i seriesamme­nheng er klar for å vise seg fram – om han får sjansen.

– Veldig. Jeg føler at jeg var på ordentlig på gang før jeg ble skadet – med scoring i to kamper på rad (Sandefjord og Stabaek).

Siden da har det kun blitt et par offsidesco­ringer.

– Men det er ofte sånn at en oppfatter visse situasjone­r litt for seint, og da blir det ofte offside. Det er sånne ting som ikke sitter helt når en ikke får spilt kamper, sier Børven.

I søndagens kamp mot Lillestrøm er det kun en ting som gjelder. Tre poeng.

– Det er en liten sekspoengs­kamp, og det må vaere lov å forvente tre poeng mot Lillestrøm. Det er en kamp vi skal vinne, sier spissen.

«Det er en liten sekspoengs­kamp, og det må vaere lov å forvente tre poeng mot Lillestrøm. Det er en kamp vi skal vinne»

Torgeir Børven, Odd-spiller

 ??  ??
 ??  ?? SPILLESUGE­N: Torgeir Børven (i midten) er endelig skadefri og sugen på å vise seg fram mot Lillestrøm.
SPILLESUGE­N: Torgeir Børven (i midten) er endelig skadefri og sugen på å vise seg fram mot Lillestrøm.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway