Varden

Odd får ny draktspons­or

- ▶ SKIEN ▶ pal.lundsholt@varden.no

Skiensklub­ben har hatt en ledig plass på drakten. Den er nå borte, for nå har «Bypost» signert en avtale med Odd ut denne sesongen.

Verdien på avtalen vil trolig vaere et sted rundt 2-300.000 kroner.

Sosialt engasjemen­t

Daglig leder i Odd, Einar Håndlykken, vil ikke kommenter størrelsen på avtalen, men er glad for å ha fått Bypost med på laget.

– De er en av de mest framgangsr­ike bedriftene i Telemark om dagen. Bypost har vaert en partner i mange år, men nå trapper vi litt opp, og det er en veldig fint. Vi har jo en del ting felles, blant annet vårt sosiale engasjemen­t, så gjør at dette passer veldig bra, sier Håndlykken.

Klare for Oslo

Bypost vil på logoen sin over draktnumme­ret på ryggen.

– Noen av grunnen til at vi gjør det er fordi vi bytter logo. VI ønsker å markedsfør­e oss i Telemark og Grenland, men også i andre regioner. Vi skal etablere oss i Oslo nå, og vi ser det som god eksponerin­g å ha navnet vårt på Odd-drakta, sier Øystein Isaksen, som er daglig leder i Bypost.

ByPost driver med bringeog frankering­stjenester for bedriftsma­rkedet og dekker både Oslo, Akershus, Buskerud, Vestfold og Telemark. De har kontorer i Grenland, Stokke og Drammen.

 ??  ?? NY SPONSOR: Bypost blir draktspons­or for Odd. F.v.: Øystein Isaksen, daglig leder Bypost og Einar Håndlykken, daglig leder Odd.
NY SPONSOR: Bypost blir draktspons­or for Odd. F.v.: Øystein Isaksen, daglig leder Bypost og Einar Håndlykken, daglig leder Odd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway