Varden

Nåskaldet skytes igjen

- ▶ SKIEN Terje Allum

Skytterspo­rten lider i finvaeret, men nå er sesongen i gang igjen og det naermer seg årets store mål for mange.

Den fantastisk­e sommeren har stukket kjepper i hjulet for de skytterne som hadde planlagt mange stevner og treningsøk­ter frem mot årets store mål, Landsskytt­erstevnet i Stjørdal.

Gode resultater

Sånn sett så passet det godt at Lågen Cup kunne gå av stabelen som planlagt forrige helg, og mange av Telemarks skyttere tok turen for å måle krefter i fem stevner spredd utover fra Styrvoll til Sigdal.

Det ble også registrert gode resultater, og vi kan igjen presentere et skytebarom­eter.

Endring i toppen

Det drar seg til i flere klasser, og i klasse 5 har nå Jan Kåre Moland fått Inge Hvitås og Runar Tveito ubehagelig naert med tanke på å innta skive 1 under finalen i september.

Også i klasse V55 har vi fått en endring i teten, der Jan Vidar Lundtveit endelig har nådd målet om å overta teten fra Lars Esse.

Knallhard kamp

Også i andre klasser tetter det seg til, og med helgens planlagte stevner i Drangedal, Maelum og noen på Sørlandet, ligger det an til ytterliger­e kamp om teten blant unge og eldre.

Spesielt moro er det å følge kampen i juniorklas­sen, der mange fra Telemark nå skyter godt og det foregår en knallhard kamp om tetplassen­e der.

NM-uken

Landsskytt­erstevnet har nå passert over 5000 påmeldte skyttere, og det er ventet at mellom 15- og 20.000 mennesker vil sette sitt preg på Stjørdal tidlig i August.

Der vil også Varden vaere på plass og rapportere og følge Telemark sine skyttere gjennom NM-uken i trøndelag der det smeller i gang 3 August.

 ??  ?? I FORM: Inge Hvitås gjør det bra i klasse 5.
I FORM: Inge Hvitås gjør det bra i klasse 5.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway