Varden

Endelig tre poeng til Odd

Elba Rashani scoret ett og var høyst delaktig da Odd vant sin første kamp på nesten to måneder.

- ▶ SKIEN sport@varden.no

Venstrekan­ten var som resten av Odd-mannskapet strålende fornøyd etter 3–1 over Lillestrøm.

Kunne scoret flere

– Jeg synes vi spiller bra, og i dag var en god dag.

Kanten står nå med seks fulltreffe­re, er toppscorer i Odd og blant spillerne som er mest målfarlige i Eliteserie­n.

– Jeg scorer ett, men burde vel i alle fall hatt ett til, sier han.

Han sikter blant annet til headingen som smalt i stolpen etter rundt 70 minutter.

– Den er veldig naere og jeg føler at det er litt uflaks at den ikke går inn, sier venstrekan­ten.

Han lover mer moro framover, selv om han ikke har satt seg noe konkret mål når det gjelder antall scoringer denne sesongen.

– Nei, jeg har ikke det, og helt aerlig så fokuserer jeg ikke så mye på det. Men det jeg tenker på er at jeg må ta mer ansvar for at vi skal vinne kamper, og da må jeg også steppe opp, sier Rashani.

Lenge siden sist

Hjemmelage­t var klart friskest i åpningsmin­uttene, og da gjestenes Simen Kind Mikalsen holdt på å sette ballen i eget mål etter fire minutter øynet nok de fleste på Skagerak Arena at det kunne gå veien – for første gang på snart to måneder.

Odd presset på. Skapte den ene brukbare målsjansen etter den andre og fikk til slutt lønn for strevet da Elba Rashani satte 1–0 etter 13 minutter. Det hele startet med Espen Ruud. Han spilte til Jone Samuelsen inne i Lillestrøm­s 16. meter. Han fliket videre til Torgeir Børven, som igjen fant Elba Rashani, som fra fire-fem meter enkelt satte inn 1–0 til Odd.

Nest sist på to

Odd-publikumme­t fikk mer å juble for da Vegard Amundsen Bergan stanget inn sitt første eliteserie­mål på en corner etter 54 minutter.

Forsvarssp­illeren fikk stå ganske alene på første stolpe å heade inn Fredrik Nordkvelle­s presise corner. Sistnevnte var også nest sist på Odds siste scoring, som kom på en kontring.

Midtbanesp­illeren snappet opp ballen. Satte fart mot mål. Alene med keeper trillet han ballen til innbytter Stefan Mladenovic, som enkelt satte inn 3–0. Lillestrøm reduserte til 3- 1 ved Thomas Lehne Olsen 12 minutter før full tid.

«Jeg scorer ett, men burde vel i alle fall hatt ett til»