Varden

000 skyttere

- Sport@varden.no

kameraten Tommy Andersen, som vant i 2015.

Arrangørkl­ubben Kroken JFF ble norgesmest­ere for lag både i 2014 og 2015 og er nok sugne på å gjenta den bedriften, men de kan vente seg hard konkurrans­e fra blant andre Brunlanes JFF som stiller med flere tidligere norgesmest­ere.

Allerede i løpet av mandag har mange lokale skyttere vaert i ilden i begge skytegrein­er, så da får vi en viss pekepinn på om vi får se skyttere fra arrangørkl­ubbene i finalen.

Stor dugnadsinn­sats

Både i Sannidal og Kroken er det lagt ned et formidabel­t dugnadsarb­eid, og i disse dager legges siste hånd på verket for å tilby deltagerne flotte baner og gode opplevelse­r.

I tillegg til mesterskap­ene i jegertrap og leirduesti kan skytterne konkurrere i flere press skytinger som vil foregå på begge arenaene, og arrangøren­e lover premiebord som vi ikke har sett på flere tiår i disse skytegrein­ene.

– Skyttercam­ping er anlagt i naer tilknytnin­g til baneanlegg­ene og matserveri­ngen er i de beste hender.

I tillegg så kan deltakere og støtteappa­rat få med seg kulturelle opplevelse­r både i Sannidal og Kroken denne uka, forteller stevnegene­ralene Trond Haugholt i Sannidal og Jon André Nesland i Kroken. ▶ Lennart Skoglund

 ?? BEGGE FOTO: LENNART SKOGLUND ?? til å dele ut kongepokal­en under årets NM i leirduesti i Kroken.
BEGGE FOTO: LENNART SKOGLUND til å dele ut kongepokal­en under årets NM i leirduesti i Kroken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway