Varden

Pors raknet etter pause

Pors fikk det som ventet tøft borte mot Vindbjart. Vertene ga seg ikke før de hadde scoret fire.

- Pal.lundsholt@varden.no

▶ Pors nøyde seg på sin side med en scoring, og tapte dermed 4–1 mot laget som før lørdagens kamp sto med likt antall poeng i margen.

Kortvarig glede

Porsgrunns­laget kom best i gang på Moseimoen stadion. Etter et drøyt kvarter fikk blåtrøyene straffespa­rk. Den satte Kim Bentsen i mål.

Gleden ble dessverre ikke veldig langvarig for Bentsen og co. Og etter 36 spilte sørget hjemmelage­ts Markus Nyhus for at lagene var like langt.

De siste 45 minuttene var ikke mye som gikk blåtrøyene­s vei.

Rødt kort

Ett minutt ut i omgangen satte Øyvind Løkkebø Gausdal inn 2–1 til hjemmelage­t.

Så var det Pors-spiller Jonas Sandens som kom i fokus. Etter en times spill fikk stopperen gult kort, og drøye ti minutter senere fikk han sitt andre gule for dagen. Dermed måtte Pors klare seg med 10 spiller det siste drøye kvarteret.

Det utnyttet vertene og to minutter etter at Pors-stopperen fikk marsjordre økte Kjetil Myrvold økte til 3–1.

På overtid satte Thore Viste Ulstein inn hjemmelage­ts fjerde for dagen.

Etter lørdagens tap ligger Pors rett over streken, på en 9. plass, med 17 poeng. Ned til Uraedd som ligger under streken er det kun tre poeng.

Bunnlaget neste

I neste serierunde bør det bli en ny trepoenger på Pors. Da kommer nemlig Egersunds nest best på besøk.

Laget fra Rogaland ligger desidert sist på tabellen med kun sju poeng. Laget har ikke tatt et eneste bortepoeng denne sesongen og har kun scoret ett bortemål på seks kamper.

▶ Pål Lundsholt

?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ?? SCORET: Kim Benstsen scoret, men det holdt ikke til poeng borte mot Vindbjart.