Varden

Nedtur for Odd dagen derpå

- Nils-tore.olsen@varden.no

Odd II kunne fått en god luke til nedrykkspl­assen, men sluknet etter pause.

Odd fikk en kjempestar­t på kampen borte mot Nybergsund. Allerede etter tre minutter sendte Bilal Njie skiensklub­ben i føringen. Der og da var det ni poeng ned til

Mladenovic holdt på å gjøre det samme som mot Lillestrøm søndag, sette ballen i mål. Knallskudd­et ble stanset av stolpen.

Det ble ikke pause

Hjemmelage­t åpnet best etter pause og holdt brukbart trykk mot Odd. Etter 54 minutter kom utlikninge­n, da et innlegg ble lagt bak Odds stopperduo Bjørtuft/Maeland. Der ventet Eino Puri, som bredsidet ballen i mål.

Etter 65 minutter fikk Mladenovic muligheten igjen. Skuddforsø­ket fra drøye 16 meter trillet en halv meter utenfor stolpen.

To minutter etter var det hjemmelage­t som snudde kampen. Først var John Shuguto Kitolano både uheldig og litt udyktig da et framspill gikk forbi.

Så kan man sette spørsmålst­egn ved Viljar Røsholts Myhras prestasjon da Semming Graff Nygård på vei ut av banen flere mål før satte ballen i lengste hjørnet fra spiss vinkel.

Tre minutter på overtid var Joshua Kitolano naere ved å utlikne, men klarte ikke presse ballen innenfor stolpene. Dermed tapte Odd 2–1.