Varden

Og det kan bli mye i Notodden også ...

Notoddens herrelag fikk det omtrent like vanskelig som Kragerø-jentene.

- nils-tore.olsen@varden.no

▶ 3. divisjonsl­aget fra bluesbyen ble satt opp mot Joakim Hykkeruds Drammen.

Brødrene Hykkerud begge to.

– Jeg gleder meg veldig. Jeg har vel ikke spilt en offisiell håndballka­mp i Notodden på 15 år, så det blir stort for meg, sier «Jokke», som er regjerende cupmester med drammenser­ne.

Toppet lag

jublet

– Min bror er spillende trener og bestekompi­sen spiller der. Det blir gøy å endelig få møte dem. Jeg har jo aldri spilt mot Notodden, smiler strekspill­eren, som lover at de kommer med tungt skyts til hjembyen.

– Det er den siste kampen vi har før kvalifiser­ingen til EHFcupen, så det blir en generalprø­ve. Vi kommer med toppet lag. Ikke for å vaere blaerete, men det skal vaere forskjell på landets nest beste lag og et 3. divisjonsl­ag. Vi skal vinne hundre av hundre kamper mot Notodden.

Han er imidlertid klar på at de skal vise klasse.

Drammen skal opptre profesjone­lt. Da jeg var i Tyskland spilte vi mot 6. divisjonsl­ag i cupen og vant med 50 mål. Likevel var det ingen tvil om at alle skulle gjøre jobben sin og ikke dasse rundt på banen. Det samme gjelder for Drammen. Vi skal vise oss fram og ikke bli sett på som noen med dårlige holdninger.

Heier på motstander­en

Notodden-trener Kenneth Hykkerudmø­terlagetha­nheierpå.

– NM-vinnerne fra i fjor. Og det er jo litt artig at jeg satt med Drammen-skjerf og heiet på dem i Spektrum da, og så skal vi møte dem nå.

– I dine villeste drømmer, tror du på at dere kan holde følge lenge?

– Vi skal ha en meeeeeget god dag for å hevde oss. Joakim var mildt sagt forsiktig og sa at de i alle fall skal vinne med 15 mål. Det skulle bare mangle. Vi er kanskje litt mer aktive enn rundingsbø­yene, smiler treneren.

Hanhåperpå­enfetsiNot­oddenhalle­n.

– Egentlig så ønsker vi en NM-galla med Notodden – Pors for kvinnene og oss og Drammen etterpå. Om vi får det til, vet jeg ikke enda. Hvis ikke få vi to håndballfe­ster.

Det er flere telemarksl­ag med i den andre NM-runden. Skarphedin tar imot Kragerø, mens Uraedd får besøk av Anders Teige Bø og Nøtterøy.

Herkules har heller ikke i år valgt å melde seg på i NM.

▶ Nils-Tore Olsen

 ?? BEGGE FOTO: NILS-TORE OLSEN ?? BRØDREKAMP: Kenneth Hykkerud (t.v.) trener Notodden. Han gleder seg til å få besøk av bror Joakim Hykkerud og Drammen i NM.
BEGGE FOTO: NILS-TORE OLSEN BRØDREKAMP: Kenneth Hykkerud (t.v.) trener Notodden. Han gleder seg til å få besøk av bror Joakim Hykkerud og Drammen i NM.
 ??  ?? MESTERE: Notodden møter Joakim Hykkerud og Drammen som regjerende mestere.
MESTERE: Notodden møter Joakim Hykkerud og Drammen som regjerende mestere.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway