Varden

Bruk spillerne som scorer

Mange spillere har ikke fått fornyet kontrakten sin i Odd. Jeg går ut ifra at den viktigste årsakene er at de blir vurdert som ikke gode nok, noe som kan synes forståelig.

- Sverre Follaug

Men av en eller annen merkelig grunn går mange av disse spillerne rett inn på et annet lag i vår øverste divisjon. Kan det være at de er gode nok og blir bedre skolert til å passe inn hos det nye laget? I så fall er det ikke gjort en god nok jobb i Odd.

Odd har i kke scoret på sjansene side i år (heller). Det har vært mange sjanser, men få spillere som klarer å omsette sjansene til mål. Så hvorfor da ikke beholde og benytte de som kan dette?

Noen av disse får bare minutter å spille i hver kamp. Uforståeli­g, synes jeg. Konkret mener jeg at spillere som Mladenovic og Lauritsen begge er klare for å starte på førstelage­t. De scorer flest mål av alle på andrelaget og derfor bør Fagermo klare å trene de opp til å gå inn og passe inn på A-laget. Det er vel det som en god trener skal gjøre.

Med en angrepsrek­ke bestående av Rashani, Lauritsen og Mladenovic ville vi ha en farlig og mållysten rekke som ikke er redde for å skyte. Og tenk hva det ville bety for økt publikumso­ppslutning – og for Odd!

Risa – som har bekledd høyresiden i angrepsrek­ka til nå – har ikke innfridd på Odds lag. At han spiller på landslaget bør ikke være klippekort til Odd. Han må passe inn i spillestil­en, noe han har slitt voldsomt med til nå.

Når jeg ser at Mladenovic nå kanskje går til en annen klubb (fordi han ikke får tillit i Odd), så mener jeg Fagermo gjør enda en stor feil, jevnfør situasjone­n med Odds to keepere.

Videre håper jeg Fagermo benytter de tre nevnte herrer sammen i angrepsrek­ka (når førstelage­t trener. Og at han også starter med de i neste kamp. Lykke til!

 ?? FOTO: TROND REIDAR TEIGEN, NTB SCANPIX ?? BØR FÅ SJANSEN: Stefan Mladenovic er blant spillerne som forfattere­n av leserinnle­gget mener bør få sjansen for Odd. Neste kamp for Odd i fotballens eliteserie er borte mot Kristiansu­nd femte august.
FOTO: TROND REIDAR TEIGEN, NTB SCANPIX BØR FÅ SJANSEN: Stefan Mladenovic er blant spillerne som forfattere­n av leserinnle­gget mener bør få sjansen for Odd. Neste kamp for Odd i fotballens eliteserie er borte mot Kristiansu­nd femte august.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway