Varden

Hedret Brede

Pors-spillerne ville vise sin takknemlig­het overfor Brede Halvorsen i hans siste kamp som Pors-trener i går. De slo til med storspill og seier for å hedre Halvorsen.

- ▶ Morten Skifjeld morten.skifjeld@varden.no

▶ Pors knuste Eigersunds andrelag 8-1 hjemme i går kveld. Det var siste kamp før ferien, og Brede Halvorsens siste kamp ved roret for denne gang. Pors hedret Brede med storseier.

I første omgang rotet hjemmelage­t litt, men kunne likevel gå til pause med 2–1 ledelse.

I andre omgang var det bare et lag på banen, og de satte inn seks mål bak Eigersunds keeper før dommeren blåste for full tid.

– I dag hadde vi bestemt oss for å vinne. Vi hadde lyst til å spille bra for å hedre Brede for innsatsen han har gjort for oss. Derfor var det ekstra moro at det gikk så bra i dag, gliste Daniel Lautritzen etter kampen.

Show fra Shala

Granit Shala er tilbake i Pors etter en gjesteoppt­reden i Tollnes. Han viste at han fortsatt holder nivået i 3. divisjon.

– I dag var det moro utpå her. Det var deilig å vise at jeg fortsatt holder mål i denne divisjonen.

Shala var med på det meste i angrep, og skapte mange farlighete­r.

– Tre mål og tre assist er vel ganske bra, gliste han.

– Jeg fikk til et veldig godt samarbeid med vår nye spiss Kjetil Svarteberg i dag. Det meste fløt fint for oss framover. Spesielt i andre omgang. Shala skryter av laginnsats­en. – Gutta slet og jobbet knall-

hardt i dag. For oss var det en viktig kamp. Først og fremst vise at vi hører med i toppen. Deretter for å takke Brede Halvorsen for hans innsats for klubben. Derfor var det gøy at vi scoret så mange mål, og at vi virkelig viste fram fin angreps-

fotball, avslutter en veldig fornøyd angrepsspi­ller.

Knallgod

En som virkelig viste seg fram i går var Daniel Lauritzen. Han startet kampen som back, men ble flyttet fram i angrep i andre omgang. Da briljerte han virkelig.

– Veldig deilig å vise at vi kan spille så bra. I dag var det moro og jeg kunne også leke meg litt under kampen, smilte Lauritzen.

Han skrøt også av lagkamerat­ene sine.

– Først og fremst skyldes seieren en fantastisk bra laginnsats. Det var også moro å se det gode samarbeide­t mellom Kjetil (Svarteberg) og Granit (Shala). De fant hverandre fint mange ganger.

– I dag hadde vi dessuten bestemt oss for å vise vår takknemlig­het overfor Brede (Halvorsen), og det var utrolig morsomt å vinne 8–1. Vi gjorde det mye for hans del i dag. Nå venter en fortjent ferie for oss, og vi gleder oss til høstsesong­en.

 ?? FOTO: MORTEN SKIFJELD ??
FOTO: MORTEN SKIFJELD
 ?? FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? LEKESTUE: Granit Shala storspilte og scoret tre ganger. Christian Sæthre i bakgrunnen scoret to.
FOTO: MORTEN SKIFJELD LEKESTUE: Granit Shala storspilte og scoret tre ganger. Christian Sæthre i bakgrunnen scoret to.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway