Varden

Odd latterligg­jøres i Fotball-Norge

-

Det er greit nok det å utvikle spillere, men man må jo få noe igjen ved salg enten spillerne blir solgt ut av landet eller solgt til konkurrent­er i Eliteserie­n.

Sånn jeg ser det i denne saken, så er Odd den store taperen i overgangen­e til Thomas Grøgaard og Viljar Myhra. Om ikke lenge så blir vel Sondre Rossbach også solgt på billigsalg, alt for å holde klubben flytende.

Har sagt det før, tror ikke det er liv laga for en eliteserie­klubb i Telemark, til det er det altfor lite penger i området.

Jeg synes ikke det er så gøy å se en gammel Odd-spiller som ikke spilte fast i Bodø som en nødløsning i Odd. Skulle ikke forundre meg om Bugge Pettersen i Godset kommer til Skien. Det er jo en billig løsning som Odd nok synes er god. Men husk en ting dere skal selge dette produktet og jeg synes dette produktet begynner å bli kjedelig og uinteressa­nt.

To gode nykommere har kommet – Birk Risa og Vebjørn Hoff – fortsett i den banen, men ikke hent noe gammelt vrak som ikke har utviklet seg de siste årene. Selv om spillere har spilt i Odd tidligere så vil ikke det si at de er gode nok for første elleveren.

Synes også klubben er litt tilbake til 80- og 90-tallet sånn omdømmemes­sig, mye negativ prat rundt omkring. Det gjenspeile­r seg jo med faerre folk på kamp. Så ikke glem produktet dere skal server oss som eventuelt kjøper sesongkort. Anders Pedersen

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway