Varden

Er fortsatt best i eliten

Brevik Seilforeni­ng leder fortsatt eliteserie­n i seiling etter å ha blitt nummer to i ligaens andre runde i Molde i helgen.

-

▶ Seilerne fra Brevik Seilforeni­ng, anført av Dag Usterud, hadde ledelsen i eliteserie­n i seiling da de dro til ligaens 2. runde i Molde før helgen.

Dødt løp

Ledelsen hadde de fortsatt da de reiste hjem igjen, etter å ha blitt nummer to etter nesten dødt løp med Risør Seilforeni­ng, som vant.

Runden i Molde ble svaert jevn og da alle seilasene var unnagjort, hadde tre seilforeni­nger lik poengsum. Risør-laget vant i imidlertid fordi de hadde vunnet fire av sine heat. Brevikseil­erne vant tre og ble dermed slått med en hårsbredd. På tredjeplas­s endte Moss Seilforeni­ng.

Best i mye vind

– Dette er vi veldig godt fornøyde med. Vi seiler best i mye vind, men i Molde var det lite, så dette var et godt resultat for oss, sier Dag Usterud.

De tre beste foreningen­e i Molde, pluss seilerne fra Ran på Vestlandet og Tønsberg, har skilt seg ut som en tetgruppe i eliteserie­n, som foruten å konkurrere om å vinne eliteserie­n, også kjemper om fire Sailing Champions League-plasser for 2019. Brevik-laget som deltok i Molde var det samme som vant den første serierunde­n i Bodø og besto av Dag Usterud, Nils Petter Hovemoen, Oscar Widestam og Ole Martin Lunde Lidal. Seilsports­ligaen fortsetter 11. og 12. august i Larvik.

 ?? BEGGE FOTO: MORTEN JENSEN ?? NUMMER TO: Ole Martin Lunde Lidal, Nils Petter Hovemoen, Oscar Widestam og Dag Usterud på Brevik Seilforeni­ngs lag leder fortsatt eliteserie­n i seiling.
BEGGE FOTO: MORTEN JENSEN NUMMER TO: Ole Martin Lunde Lidal, Nils Petter Hovemoen, Oscar Widestam og Dag Usterud på Brevik Seilforeni­ngs lag leder fortsatt eliteserie­n i seiling.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway