Varden

Karius svarer på kritikken

Loris Karius vartet opp med en ny tabbe da Liverpool tapte treningska­mpen mot Borussia Dortmund 1-3. Nå svarer keeperen kritikerne.

-

▶ CHARLOTTE, USA

Loris Karius har vaert mye i fokus etter en rekke tabber den siste tiden. I mesterliga­finaletape­t mot Real Madrid i mai gjorde tyskeren to store blemmer. Nylig leverte 25-åringen en ny tabbe i treningska­mpen mot League Two-klubben Tranmere.

Søndag kveld norsk tid måtte Liverpool-supportern­e ergre seg over en ny blemme signert sisteskans­en. På overtid ga keeperen en svak retur som Dortmunds Jacob Larsen styrte inn og fastsatte sluttresul­tatet til 3-1. Nå har keeperen valgt å svare kritikerne.

– Til dere som gleder dere over at andre feiler eller lider: Jeg føler med dere. Uansett hva dere har opplevd i livet for å ha så mye sinne og hat, så ber jeg for at det går over og at gode ting kommer deres vei, skrev Karius på sin Instagram-story etter kampslutt.

Den spanske keeperlege­nden Iker Casillas er blant dem som har uttrykt støtte til Karius etter tabbene.

– Vil angrepet på Karius aldri ta slutt? Jeg snakker om ham og mange andre keepere. Det er mange mer seriøse problemer i verden for faen! La gutten vaere! Han er også en person, som vi alle er! freste Porto-keeperen på Twitter.

Liverpool signerte nylig Allison Becker for 695 millioner kroner, som er verdens største overgangss­um for en målvakt. Det er ventet at brasiliane­ren blir ny førstekeep­er på Anfield kommende sesong. (NTB)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway