Varden

Tre nye band og nytt konsept

- ▶ Vendy Berg Hegle vendy.berg.hegle@varden.no

Hagefestiv­alen henter Sløtface tilbake til Langesund og gir to lokale band plass på Wrightegaa­rden.

Til helgen arrangeres Hagefestiv­alen for fjerde år på rad på Wrightegaa­rden i Langesund, og nylig kom arrangøren­e med sitt siste artistslip­p til årets program.

– Måtte bare ha dem tilbake

– Vi har spart noe gull til tampen, i dag kan vi bekrefte at Sløtface kommer tilbake på Hagefestiv­alen. De var hos oss på tre år siden og leverte et forrykende show, så de måtte vi bare ha tilbake, sier festivalsj­ef Tom Marius Kittilsen i en pressemeld­ing før helgen.

I tillegg kan han melde at grenlandsb­andet Fairgate og Ole & the mountain boys fra Langesund kommer til festivalen.

Fra før er artister som Seeb, Arif, Lissie, Halie, Fanny Andersen, Honningbar­na og Morten Abel bekreftet til festivalen.

Fortsetter festen inne

I tillegg til artistslip­pet melder festivalen at de også satser på et nytt klubbkonse­pt som forlenger festen når konserten neute er over.

Fredag avrunder klubbkonse­ptet «Seksuell» festivalda­gen, mens lørdag er det DJ Teddy Kvikk som styrer musikken.

– Vi har booket inn klubbkonse­ptet Seksuell, Oslos utelivs sorte får, som har blitt til en institusjo­n for utagerende festing i hovedstade­n. Vi synes det er utrolig gøy at de to DJ-ene Edvard Popper og Grind My Rones tar med seg konseptet til Langesund, sier Kittilsen i pressemeld­ingen.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? TIL LANGESUND: Sløtface mottok Spellemann­prisen i kategorien rock tidligere i år. Nå kommer de til Hagefestiv­alen.
FOTO: NTB SCANPIX TIL LANGESUND: Sløtface mottok Spellemann­prisen i kategorien rock tidligere i år. Nå kommer de til Hagefestiv­alen.
 ?? FOTO: FREDRIK NORDAHL ?? NAERMER SEG: Hagefestiv­alen kom nylig med ett siste slipp like før festivalen. Her fra da Röyksopp spilte der i fjor.
FOTO: FREDRIK NORDAHL NAERMER SEG: Hagefestiv­alen kom nylig med ett siste slipp like før festivalen. Her fra da Röyksopp spilte der i fjor.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway