Varden

GJERPEN – OPPSAL 24–27 (11–15)

- ▶ ▶ ▶ tom.arne.borgersen@varden.no ▶ bjorn.borge@varden.no

Skienshall­en. Gjerpen: Annick Lipman, Kamilla Røed, Maria Solheim 2, Thea Øby-Olsen 3, Nathalie Hendrikse 3, Madeleine Östlund 3, Tirill S. Mørch, Frederikke C. Gulmark 3, Cecilie Løvdal 3, Hanne Svela 1, Elisabeth Hammerstad, Melanie Bak 6, Iben Ruud.

Det endte med tap 24–27 (1115), uten at resultatet bekymret treneren stort.

– Vi er her for å bygge relasjoner. Noen av jentene hadde sine første økter med oss denne uka, og det var lett å se at det var mye nytt her.

Det prioritert­e forsvarsar­beidet ga ikke veldig godt betalt før pause.

– Idiotiske mål

– Vi slipper inn noen idiotiske mål. Er det noe som irriterer meg ved denne kampen, er det at vi ikke fulgte de prinsippen­e vi var enig om i forsvar før pause. Den andre omgangen var mer som vi ønsket oss.

Da aggressivi­teten og tempoet ble skrudd opp etter pause, var Gjerpen à jour tidlig i omgangen, men tapte til slutt på grunn av offensive feil.

– Vi har ikke jobbet mye angrep. Jentene har mer eller mindre fått gjøre som de vil. Likevel, nesten 20 tekniske feil er selvsagt for mye.

To kamper til skal spilles i helgen. Først mot Grane Arendal lørdag og et nytt oppgjør mot Oppsal søndag.

– Vi kjører intensivt kampprogra­m i oppkjøring­en, sier bergensere­n, som har satt opp forskjelli­ge tropper til de tre kampene.

Neste helg er det Skjaergård­slekene med tøff motstand i Stabaek, Larvik og Fredriksta­d som venter.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway