Varden

Holdt ikke til finale

-

Isabelle Pedersen havnet på 4.-plass i sitt heat på 100 meter hekk. Tiden 13,04 var ikke god nok til EM-finale.

Pedersen, som satte ny norsk rekord med 12,72 i slutten av juli, havnet i et tøft semifinale­heat. Bergensere­n fikk en dårlig start og havnet tidlig bak hjemmehåpe­t Cindy Roleder og favoritten Alina Talaj fra Hviterussl­and.

26-åringen har åtte løp under 13 sekunder i år, men klarte ikke å innfri forventnin­gene da det gjaldt som mest. Til tross for at kun fire europeere hadde løpt raskere denne sesongen, evnet hun ikke å havne blant de åtte finaledelt­akerne i den stekende Berlin-varmen.

Pedersen hadde den desidert dårligste reaksjonst­iden og fikk en svaert dårlig start. Starten pleier ellers å vaere en av hennes styrker. Allerede i det andre semifinale­heatet løp Ricarda Lobe og Eline Berings, henholdsvi­s tre og fire, på bedre tider enn Pedersen.

Dermed klarte hun ikke å ta seg til sin første mesterskap­sfinale på seniornivå.

Pedersen virket helt oppgitt over egen innsats og var så skuffet at hun gikk rett gjennom intervjuso­nen uten å gi en eneste kommentar til noen.

26-åringen fra Bergen var direktekva­lifisert til semifinale­n og mente før start at det var en fordel. Den fordelen klarte hun ikke å utnytte denne gangen.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? SKUFFET: Isabelle Pedersen klarte ikke ta seg til finale på 100 meter hekk. Etter det svake løpet var hun langt nede.
FOTO: NTB SCANPIX SKUFFET: Isabelle Pedersen klarte ikke ta seg til finale på 100 meter hekk. Etter det svake løpet var hun langt nede.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway