Varden

BURSDAGER

-

70 år

Grethe Storbrua. Hipp hurra og gratulerer med 70-årsdagen til verdens beste og sprekeste mamma, svigermor, farmor og momla. Håper du får en super dag. Vi gleder oss til feiring i kveld. Mange klemmer fra Thor-Inge og Cathrine, Mona og Robert, Anniken, Sondre og Hannah.

16 år

Hipp hipp hurra for Mats i dag. Du er en flott gutt, som vi er kjempeglad­e i. Lykke til med videregåen­de og øvelseskjø­ring. Vi gleder oss til å feire deg. Bursdagskl­emmer fra Andrine, pappa og mamma + Linus og Puff. Saga, Villemo, tante, onkel, bestemor og bestefar gratulerer også.

30 år

Andreas fyller 30 år. Hipp hurra for denne flotte unge mannen. Vi gleder oss til å feire deg på søndag!! Klem fra mamma.

10 år

I dag, fredag 10. august, er denne snuppa, Guri Gustavsen Thygesen, blitt 10 år! Snill, omtenksom, blid og full av futt er du! We love you. Mange klemmer fra mamma, pappa og Gustav.

7 år

Endelig er dagen her! Go’gutten vår, Jakob

Halvorsen, fyller 7 år, og vi gratulerer deg med dagen. Håper du vil nyte og kose deg, i dag skal du feires. Klemmer fra Julia, Thomas, mamma og pappa.

5 år

Hipp hurra for Arne Ludvig,

som fyller 5 år i dag, 10. august. Gratulerer så mye med dagen, gutten vår! Vi er superduper glad i deg! Klem fra mamma og pappa, Didrik og Ella Sofie, mor og far og mormor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway