Varden

Ikke så ille som fryktet

Vebjørn Hoff hinket ut av Skagerak Arena på krykker etter søndagens kamp mot Strømsgods­et. Nå viser det seg at skaden ikke er så alvorlig som først fryktet.

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Midtbanesp­illeren haltet til garderoben etter kampslutt, og lenge etter at kampen var ferdig kom han hinkende ut av stadion på krykker.

Etter matchen ville ikke si annet enn at han hadde fått en kraftig smell etter en stygg takling på slutten av andre omgang.

Ikke brudd

– Foreløpig vet jeg ikke hva det er, men får vel vite det i løpet av morgendage­n, sa midtbanesp­illeren på vei ut av garderoben.

Mandag ble det tatt røntgen av spillerens høyre fot, og bildene viser at skaden ikke er av den alvorlige sorten.

– Røntgen er negativ, så det er ikke noe brudd. Men han har fått et spark, så får vi se hvor lang tid det tar før han er klar, sier fysioterap­eut, Ketil Loen.

Midtbanesp­illeren må belaget seg på et par dager på sidelinja, men er forhåpentl­igvis er han klar til mandagens bortekamp mot Bodø/Glimt.

– Han må nok ta det med ro i noen dager, så må vi evaluere utover i uka. Han kan bli klar til neste kamp, men vi vet mer i løpet av de neste dagene.

Optimist

Selv er midtbanesp­illeren optimist med tanke på mandagen bortekamp.

– Nå som det viser seg at det ikke er noe brudd, så er jo det veldig positivt. Jeg har fortsatt smerter, men håper å kunne vaere med på trening i løpet av uka. Og jeg regner med å vaere klar til kampen mot Bodø/ Glimt, sier Hoff.

Han innrømmer at han fryktet det verste etter trøkken han fikk av Henning Hauger.

– Jeg var jo redd for at det kunne vaere noe alvorlig. Det gjorde, og det gjør fortsatt veldig vondt. Men så lenge det ikke er noe brudd, så skal det nok gå greit, sier Hoff.

Skuffet etter poengdelin­g

Han var i likhet med resten av laget skuffet etter søndagens poengdelin­g.

– Vi gjør en veldig god 1. omgang, men gir fra oss initiative­t etter pause. Vi vet at Strømsgods­et vil kjøre på, men klarer ikke ta av trykket. Det er skuffende, sier Hoff.

 ??  ?? SKADET SEG: Vebjørn Hoff fikk et kakk på ankelen, og sjekket ut skaden mandag. Det viste seg ikke å vaere så alvorlig som fryktet.
SKADET SEG: Vebjørn Hoff fikk et kakk på ankelen, og sjekket ut skaden mandag. Det viste seg ikke å vaere så alvorlig som fryktet.
 ??  ?? IKKE BRUDD: Odds fysioterap­eut Kjetil Loen sier det ikke er brudd.
IKKE BRUDD: Odds fysioterap­eut Kjetil Loen sier det ikke er brudd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway