Varden

Jonassen strøk på medisinsk test

Emil Jonassens forventede overgang til Odd gikk i vasken da spilleren ikke besto den medisinske testen. Venstrebac­ken sliter med en skade på menisken.

- ▶ SKIEN ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

25-åringen, som reiste fra Odd til Bodø/Glimt i 2105, skulle etter planen erstatte Thomas Grøgaard, som tirsdag ble klar for Brann. Slik gikk det ikke.

Skuffet

– Det gjorde dessverre ikke det. Det viser seg at jeg har en liten skade på minisken og det ble avgjørende, sier Jonassen - tydelig skuffet.

– Ja, jeg trodde jo alt var greit. Jeg har jo vært klar på at jeg ønsker å spille for Odd igjen, så det at det ikke blir noen overgang nå er selvfølgel­ig en liten nedtur, sier Jonassen.

At Odd ikke tør hente han i dette overgangsv­induet nå han ingen problemer med å skjønne.

Visste ingenting

– Nei, de kan jo ikke hente en spiller som er skadet. Det har jeg selvfølgel­ig full forståelse for, sier Jonassen, som understrek­er at han ble overrasket da Odds medisinske apparat fant ut av menisk-skaden.

– Jeg ante ingenting. Jeg fikk meg en liten smell forrige uke, men jeg har både trent og spilt kamp (fikk 14 minutter som innbytter i søndagens mot Kristiansu­nd) etter det, så jeg viste ingenting, sier Jonassen.

Odd-trener Dag-Eilev Fager- mo synes også det var leit at det ikke ble noen overgang.

Ønsket i januar

– Ja, men Emil har par utfordring­er som han må få ryddet opp i. Det er ikke noe farlig. Men hvis vi skal hente inn spillere nå, så må det være spillere som kan gå rett inn på laget - som kan trene for fullt og spille kamper for fullt. Det er ikke Emil, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Hva som feiler 25-åringen vil ikke Odd-treneren gå inn på.

– Nei, men det er som sagt ikke noe alvorlig eller farlig, og vi fortsatt er interesser­t iå hente Emil fra 1. januar, sier Fagermo.

Det er Bodø/Glimt-spilleren, som for ordens skyld har kontrakt med klubben ut året, glad for å høre.

– Veldig, og jeg håper å være aktuell nå den tid kommer. Jeg har som sagt veldig lyst til å spille for Odd igjen, avslutter Emil Jonassen.

 ??  ??
 ??  ?? SKADET: Emil Jonassen besto ikke den medisinske testen i Odd på grunn av skade på menisken.
SKADET: Emil Jonassen besto ikke den medisinske testen i Odd på grunn av skade på menisken.
 ?? FOTO: PÅL LUNDSHOLT ??
FOTO: PÅL LUNDSHOLT

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway