Varden

– Der kan du

Fra skolestart mandag er det avgiftspar­kering på Klosterøya. Feilparker­inger vil svi.

-

I det Bratsberg Gruppens Haavard Skare og parkerings­selskapet Micasas Andreas Jensen skal forklare Varden hvordan det nye parkerings­regimet er, kommer en bil kjørende.

Sjåføren parkerer ikke på noen av de oppmerkede plassene, men setter område. bilen på umerket

Flyttet bilen, slapp gebyr

– Der kan du ikke stå, forklarer Jensen fra parkerings­selskapet til Ragnar Wesseltoft. Den pensjonert­e advokaten lytter tålmodig til forklaring­en om at all parkering heretter skal vaere på merkede plasser og at hans parkering ville medført et tilleggsge­byr på 600 kroner.

– Jeg tror det er best du tar bagen min slik at jeg kan flytte bilen over på lovlig plass. Dette er ikke noe å prosedere på for min del. Jeg skjønner jo at de vil rydde opp på området her, sier han.

– Vi har 250 besøksplas­ser. Det er viktig med rullering og at man finner parkering når man skal innom i et aerend, forklarer Haavard Skare. Vi har i tillegg 250 plasser for heldagspar­kering for ansatte. Månedspris er fra 500 kroner.

10 kroner per halvtime

Parkerings­avgiften for besøkende vil vaere 10 kroner per påbegynt halvtime. Maks pris per dag blir 150 kroner.

– Som det første av parkerings­plassene vi drifter i Telemark blir det kameraregi­strering på alle biler som kjører inn og ut. Det betyr at man ikke trekker noen parkerings­lapp, men betaler i automat eller via Micasa eller Easy-parks mobilapper, forteller Jensen.

Tilleggsge­byr på 600 kroner blir det for dem som parkerer utenfor de merkede plassene

 ??  ?? ULOVLIG: Haavard Skare fra Bratsberg Gruppen og Andreas Jensen fra Micasa forklarte Ragnar Wesseltoft at parkering
ULOVLIG: Haavard Skare fra Bratsberg Gruppen og Andreas Jensen fra Micasa forklarte Ragnar Wesseltoft at parkering

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway