Varden

– Dette stedet trengte kjaerlighe­t

Britiske Piarri Clark falt pladask for Porsgrunn. Nå åpner hun egen skjønnhets­salong midt i Storgata.

-

▶ Clark er opprinneli­g fra Cambridge i England, men har bodd i Norge rundt 10 år.

Da hun kom over lokalet i Storgata i Porsgrunn, var hun fast bestemt på at et så flott sted ikke burde stå tomt.

– Jeg har hatt en drøm om å åpne en britisk-inspirert skjønnhets­salong. Det som er spesielt med dem er at de er veldig sosiale. Her kan man drikke kaffe, prate og lese. Porsgrunn er på vei oppover og byen har en fantastisk utvikling og jeg vil vaere en del av det, sier hun til Varden.

Vil bidra

Clark har drevet skjønnhets­salong i Olavsgate tidligere, og har god erfaring. Den nye salongen har fått navnet Beauty Bar, her vil hun tilby skjønnhets­behandling til menn og kvinner.

– Jeg ønsker å bidra til utviklinge­n i Porsgrunn, det er en vakker og fin by med flotte mennesker, sier Clark.

– Jeg skal drive sammen med Iselin Meyer Finmark som er utdannet kosmetisk sykepleier, og har mange års erfaring i faget.

Ombygging

Brødrene Hansen eier gården og er med på deler av oppussinge­n og tilrettele­ggingen for de snart nyoppussed­e lokalene.

– De var like entusiasti­ske som meg når jeg la frem forslaget, vi vil ha liv i sentrum, sier Clark som har inngått en fem års leiekontra­kt.

Jobber døgnet rundt

Salongen skal prydes med brunog kremfarget interiør, og skal åpnes i løpet av høsten.

– Vi jobber døgnet rundt, jeg så ikke for meg at jobben med å endre en sportsbar til en skjønnhets­salong var så stor. Jeg får god hjelp av familie og venner. I tillegg får jeg mange hyggelig tilbakemel­dinger. Og jeg må takke alle kundene mine som gjør dette mulig og realisere.

– Jeg har investert mye tid og penger i dette prosjektet så jeg håper det virker. Dette stedet trengte kjaerlighe­t og det har jeg gitt. Virker det ikke, har jeg hvert fall prøvd, sier briten håpefullt og legger til at hun ønsker at kundene skal gå ut herfra å føle seg som en million dollar.

▶ Hanne Findal

 ?? FOTO: HANNE FINDAL ?? EN STOR JOBB: Det er mye som må gjøres for å forvandle en sportsbar til en skjønnhets­salong.
FOTO: HANNE FINDAL EN STOR JOBB: Det er mye som må gjøres for å forvandle en sportsbar til en skjønnhets­salong.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway