Varden

Nå legges kiosken ned

Narvesen på Down Town i Porsgrunn legger ned driften. Seks deltidsans­atte og ekstrahjel­per mister jobben.

- ▶ ▶ eirik.haugen@varden.no

Butikken er i ferd med å stenge og de ansatte har satt opp skilt der de beklager at det er dårligere utvalg enn det pleier å vaere.

Årsaken er at dørene blir stengt om kort tid. Kommunikas­jonsansvar­lig i Reitan Convenienc­e Norge ,Thea Kjendlie, skriver i en epost til Varden at de ikke fikk forlenget leieavtale­n. tanke på kostnader og kundetrafi­kk valgte vi derfor å takke nei til å flytte og få nye lokaler. Narvesen vil imidlertid fremdeles vaere tilstede i Porsgrunn, men da kun på PP-senteret og Storgata i sentrum, skriver Kjendlie.

Hun opplyser at det er ansatte som blir berørt.

Flere mister jobben

– I forbindels­e med nedleggels­en så er det seks deltidsans­atte/ekstrahjel­per som mister jobben, skriver hun. Senterlede­r ved Down Town, Bent Rosenberg, bekrefter at de har i vaert i dialog med Narvesen om å forlenge leieforhol­det, men at de ikke klarte å bli enige.

– Vi skulle gjerne hatt dem med videre, men vi har rett og slett ikke klart å komme til en felles enighet, sier Rosenberg. Bent Rosenberg, senterlede­r ved Down Town

Ikke fornøyd med nye lokaler

– Vi beklager at vi ser oss nødt til å stenge vår butikk på Down Town i Porsgrunn. Årsaken til nedleggels­en er at vi ikke fikk forlenget leieavtale­n i eksisteren­de lokaler, men ble tilbudt en ny beliggenhe­t som vi ikke vurderte som like god. Med

Det handler om at vi i forbindels­e med all ombygginge­n av senteret, også ønsker å gjøre flere endringer.

Derfor ville de flytte kiosken

Han sier følgende om årsaken til at Narvesen ikke fikk forlenget leieavtale­n i eksisteren­de lokaler.

– Det handler om at vi i forbindels­e med all ombygginge­n av senteret, også ønsker å gjøre flere endringer. Det blir Espresso House som skal inn i Narvsens lokaler, og vi ønsket å flytte Narvesen-kiosken lenger ned mot det nye sentertorg­et hvor vi tror det kommer til å oppholde seg mange mennesker, sier Rosenberg som legger til at de nå er i dialog med andre lignende kjeder for å overta Narvesens plass.

– Med en så stor ombygging vil det alltid bli sett på endringer som mener vil bidra til å gjøre totalopple­velsen for folk best mulig, avslutter han.

 ??  ??
 ?? FOTO: HEGE LØVDAL GULSETH ?? IKKE FORNØYDE: Narvesen var ikke fornøyd med forslag til ny beliggenhe­t for kiosken.
FOTO: HEGE LØVDAL GULSETH IKKE FORNØYDE: Narvesen var ikke fornøyd med forslag til ny beliggenhe­t for kiosken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway