Varden

Varskuffet­ettertap

Uraedd-trener Trine Rønning kunne ikke helt skjule skuffelsen etter at Uraedd tapte borte mot Nanset i går.

- ▶ ▶ morten.skifjeld@varden.no

Etter to oppturer mot Medkila og Grei forventet nok Uraeddjent­ene at de også kunne slå Nanset som ligger bak dem på tabellen.

Men hjemmelage­t ville mest, og vant vel alt i alt fortjent 1–0 etter en sen scoring.

Viktig første mål

Trine Rønning innrømmet at det er viktig å score det første målet i en kamp.

– Med to lag som ligger kompakt og lavt ble det en typisk kamp hvor første målet vinner. Det var Nanset som klarte det, dessverre for oss.

Hun synes laget hennes ikke spilte som forventet i går.

– I forhold til kampen sist helg og mot Medkila var vi svake i går. Før denne kampen har vi hatt en fin stigning, men dette var en nedtur.

Ville mer

Det virket som hjemmelage­t kjempet litt mer enn Uraedd på Fagerli i går.

– Vi snakket om det på forhånd at førsteduel­len var viktig, men enda viktigere var det å vinne andreballe­n. Der var Nanset bedre enn oss i går.

Etter kampen var treneren skuffet, men ikke helt nedslått.

– Jeg synes det er lov til å vaere skuffet i dag. Nå er det bare å brette opp ermene og trene godt fram til neste kamp. Selv om jeg som nevnt er skuffet må vi bare se framover og gjøre det bedre

til helgen. Det er mye å jobbe med, men vi må bare jobbe oss over denne skuffelsen.

Burde hatt straffe

Uraedd hadde bare en stor sjanse i andre omgang, men den største sjansen ble de snytt for rett før pause.

Mari Løyland Vasanyi ble revet ned innenfor 16-meteren, men dommeren pekte på femmeter i stedet for straffe. Uansett skulle Uraedd hatt corner.

– Dommeren beklaget seg i pausen, og sa han hadde gjort feil, og at vi skulle hatt straffe, fortalte Melissa Wiik etter kampen.

I stedet for en stor målsjanse endte det altså med keepers ball.

– Det er synd at den episoden preger kampen og at vi kanskje blir snytt for et mål. Men uansett er det ikke bra nok når vi taper denne kampen. En tam kamp fra begge lags side, avslutter Melissa Wiik.

 ?? FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? IKKE FORNØYD: Etter oppturen i de to foregående kampene gikk Uraedd på en smell borte mot Nanset i går. Trener Trine Rønning var derfor skuffet etter kampslutt.
FOTO: MORTEN SKIFJELD IKKE FORNØYD: Etter oppturen i de to foregående kampene gikk Uraedd på en smell borte mot Nanset i går. Trener Trine Rønning var derfor skuffet etter kampslutt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway