Varden

Melhus med ny folkefest i oktober

20. oktober blir det ny boksefest i Skien Fritidspar­k. Da skal Kevin Melhus igjen arrangere et profesjone­lt boksestevn­e.

- ▶ Morten Skifjeld morten.skifjeld@varden.no

I fjor hadde Kevin Melhus stor suksess med «This is my house». I oktober blir det nytt stevne i Skien.

Fjorårets evenement «This is my house» ble en gedigen suksess arrangemen­ts- og publikumsm­essig med en fullsatt hall.

Melhus lover at det skal bli enda bedre i år. Mange spennende kamper og topp underholdn­ing er noe publikum kan se fram imot.

Samme konsept

Som nevnt ble fjorårets arrangemen­t en stor suksess, men ikke økonomisk.

– Konseptet i år blir det samme som i fjor. Topp boksere og mye god underholdn­ing.

Etter fjorårets stevne har Melhus Promotion som arrangerte stevnet slitt.

– Vi lå nede med brukket rygg økonomisk, men laerte veldig mye i fjor. Dessverre var det mange som fikk økonomiske tap, men nå har vi laert og fått med andre og bedre samarbeids­partnere.

«This is my house»ble godt mottatt av publikum.

– Arrangemen­tet var veldig populaert. I fjor var det første gang vi arrangerte, og vi laerte mye av det. I år håper og tror jeg vi skal få til et enda bedre arrangemen­t som også gir et pluss i regnskapet.

God underholdn­ing

Melhus Promotion satser ikke bare på selve boksingen, men lover også topp underholdn­ing mellom kampene.

– Det blir boksing og underholdn­ing også i år. Akkurat nå jobber vi med å få tak i artister til showet som folk i Grenland liker.

Det blir også en tittelkamp under stevnet 20. oktober.

– Publikum skal også få se gode boksekampe­r. Blant annet skal Alexander Hagen bokse tittelkamp. En kvinnelig bokser skal også i aksjon. Ingrid Egner, og hun blir det spennende å se hva hun kan prestere.

Melhus skal selvsagt også aksjon.

– Jeg skal bokse min sjette kamp som profesjone­ll. Så langt har jeg jo fem seirer på mine fem første kamper. I Skien skal jeg møte en svenske, men vil ikke ut med navnet ennå. Uansett blir det jo veldig bra med Norge mot Sverige da, gliser Åfoss-gutten.

Ugjenkjenn­elig

Melhus lover at man ikke kommer til å kjenne igjen Skien Fritidspar­k 20. oktober.

– Målet er at det skal se ut som Las Vegas her inne. Det skal vi klare. Uansett gleder jeg meg som en unge

Selv om fjorårets stevne ble en suksess lover Melhus en del forbedring­er i år.

– Vi håper og tror at årets arrangemen­t skal bli bedre. En ny folkefest, men vi laerte mye i fjor. Det er flere punkter vi skal forbedre. Blant annet det å slippe en del kødannelse­r.

Formoppkjø­ring

Selv er Melhus godt i gang med forberedel­sene til sin egen kamp.

– Jeg har startet oppkjøring­en til stevnet. Nå kjører jeg tre økter om dagen fem ganger i uken. Den siste måneden skal jeg også ta inn sparringsp­artnere slik at 20. oktober er formen på topp. i

 ??  ??
 ??  ?? STØTTESPIL­LERE: Både Skien kommune, her ved ordfører Hedda Foss Five og Porsgrunn kommunes varaordfør­er Janicke Andreassen heier på Kevin Melhus når han går i ringen 20. oktober.
STØTTESPIL­LERE: Både Skien kommune, her ved ordfører Hedda Foss Five og Porsgrunn kommunes varaordfør­er Janicke Andreassen heier på Kevin Melhus når han går i ringen 20. oktober.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway