Varden

Stresser ikke etter noe langvarig

Andreas Nordvik håper å levere såpass at Odd velger å forlenge etter sesongslut­t, men stresser ikke etter noe langvarig.

- ▶ Pål Lundsholt pal.lundsholt@varden.no

Forsvarssp­illeren fra Trondheim hadde lørdag sin første trening med sin nye klubb, og 31-åringen fant seg fort til rette.

– Jeg synes det gikk veldig greit. Spillerne holder et høyt nivå, så jeg gleder meg til fortsettel­sen, sier Nordvik.

Mye å tilføre

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo tror trønderen, som i utgangspun­ktet er midtstoppe­r, men som også kan spille venstrebac­k, har en del å tilføre laget.

– Andreas er kjent i norsk fotball. Han har vaert i både Rosenborg, Viking, Sarpsborg og Vålerenga. Han har spilt i gode klubber og er egentlig en veldig god spiller, som kanskje kunne fått enda mer ut av karrieren. Men han har vaert litt uheldig med skader. Han spilte vel også på landslaget med Steffen Hagen en gang i tiden, så kvaliteten­e er det ingen tvil om, sier Fagermo.

Venstrebei­nt

At spilleren har noen år på baken, og at han i tillegg er venstrebei­nt ser Odd-treneren som et stort pluss.

– Det er en veldig styrke å få inn venstrebei­nt forsvarssp­iller med erfaring. Det tror jeg nesten ikke vi har hatt siden Jan Frode Nordnes spilte, og da var vel Einar Gerhardsen statsminis­ter, sier Fagermo.

Spillerne selv er glad for å få muligheten i Odd.

– Jeg ønsker å spille så mye fotball som mulig. Jeg fikk et mulighet her i Odd nå, og den ønsker jeg selvfølgel­ig å ta vare på. Vise meg verdt den tilliten.

Hadde flere tilbud

Forsvarssp­illeren. som forrige sesong spilte for Fredericia i dansk 1. divisjon, hadde tilbud fra andre klubber i Eliteserie­n. Blant annet Ranheim.

– Jeg vil ikke uttale meg egentlig om hvem jeg fikk til- bud fra, men det var et par klubber som var interesser­t. Men jeg synes Odd virker som en veldig spennende klubb og derfor valgte jeg som jeg gjorde, sier 31-åringen.

Kontrakten han har med Odd stekker seg ut denne sesongen, men håpet er å bli lengre.

– Fokuset mitt er å spille fotball og gjøre så godt jeg kan, så kommer det som kommer. Jeg er ganske rolig av meg, så jeg stresser ikke etter å få det og tar det som det kommer.

 ??  ?? FORAN SKJEMA: Fredrik Semb (t.h.) ligger foran skjema. TIl venstre: Fysioterap­eut Anders Braastad.
FORAN SKJEMA: Fredrik Semb (t.h.) ligger foran skjema. TIl venstre: Fysioterap­eut Anders Braastad.
 ??  ?? ROLIG KAR: Andreas Nordvik er i utgangspun­ktet Odd-spiller ut sesongen.
ROLIG KAR: Andreas Nordvik er i utgangspun­ktet Odd-spiller ut sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway