Varden

Notodden slapp billig

Kongsvinge­r lekte seg til 2–0 seier mot NFK på Gjemselund i går. Fullt fortjent innrømmer NFK-trener Kenneth Dokken

- Morten.skifjeldva­rden.no

▶ Notodden hadde en stor sjanse i hver omgang. Martin Brekkes gode frispark i første omgang, og Filipe Ferreiras tverrligge­rtreff i andre omgang.

Kongsvinge­r derimot vasset i sjanser, men klarte bare å sette ballen to ganger bak en god Jonatan Johansson i NFK-buret.

Fortjent

Kenneth Dokken synes Kongsvinge­r vant fortjent.

– KIL var gode, det må jeg bare innrømme.

– Det er ikke bare oss som har slitt på Gjemselund. Skal man ta poeng her må lagene ha en veldig god dag. I går var Kongsvinge­r bedre enn oss på det meste.

Grei innledning

Den første omgangen hang Notodden bra med.

– Jeg synes vi står godt den første halve timen, men den siste timen var Kongsvinge­r veldig gode. Da dominerte de stort, og viste at de er veldig bra når formen er som nå.

Som nevnt vasset Kongsvinge­r i målsjanser, men en noen ganger heldig, men også dyktig Jonatan Johansson sto ofte i veien for hjemmelage­ts angripere.

– Begge baklengsmå­lene var dessverre av den billige sorten. Når det er sagt hadde de mange flere og større sjanser som de burde ha satt. Derfor var det fullt fortjent at Kongsvinge­r vant denne kampen.

Holder stand

Selv om det ble tap i går har Notodden fortsatt god klaring til kvalifiser­ings- og nedrykkspl­ass.

Det eneste av bunnlagene som overrasket var Florø som vant mot Sogndal. Dermed hentet de inn litt terreng, men både Levanger og Strømmen tapte.

Kenneth Dokken vil ikke legge mye arbeid i å analysere gårsdagens kamp, men setter heller fokus mot neste hjemmekamp som er mot Jerv.

– Vi må se framover og riste av oss denne kampen. Det er Jerv -kampen som har fokus fra vår side nå. Den skal vi forberede oss godt til, og siden det er hjemmekamp gjelder det å vinne. Dessuten er jo Jerv nesten likt med oss på tabellen, så det er en veldig viktig kamp for oss på den måten også, avslutter Kenneth Dokken.

▶ Morten Skifjeld

 ?? FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? BRA INNSATS: Jonatan Johansson forhindret et stø rre tap etter godt keeperspil­l m ot Kongsvinge­r, m en poeng ble det ikke.
FOTO: MORTEN SKIFJELD BRA INNSATS: Jonatan Johansson forhindret et stø rre tap etter godt keeperspil­l m ot Kongsvinge­r, m en poeng ble det ikke.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway