Varden

Bedre enn på svaert lenge

Mikael Gunnulfsen kunne endelig smile etter et renn igjen. Han tro til med en sterk andreplass i Toppidrett­sveka.

- ▶ Morten Skifjeld morten.skifjeld@varden.no

Ikke rart Hei-gutten smilte fra øre til øre etter den flotte innsatsen. Spesielt siden stort sett hele fjorårsses­ongen gikk i vasken for 25-åringen.

– Nå er vi inne på noe. Dette var bedre enn på lenge, utbrøt Gunnulfsen.

Kroppen fungerte

Lørdag sto kanskje Gunnulfsen for et av sine beste renn noensinne. Han slo blant annet Alex Harvey og Dario Cologna.

– Lørdagen synes jeg var veldig moro. Det var deilig å kjenne kroppen fungere igjen. Nå har jeg fått tilbake den følelsen jeg hadde før jeg fikk underskudd og kroppen ikke fungerte i det hele tatt.

Likevel ser han ikke altfor negativt på fjorårets sesong.

– Fjorårsses­ongen ble jo helt ødelagt, men jeg har brukt tiden godt og har vaert flink til å ta meg inn igjen. Derfor tror jeg at jeg fikk igjen for det nå, og også fordi jeg har vaert veldig tålmodig.

Uten forventnin­ger

Gunnulfsen hadde ingen topplass i tankene før Toppidrett­sveka.

– Jeg dro opp uten forventnin­ger. Målet var å få noen gode harde økter mot løpere som er mye bedre enn meg. I stedet kjente jeg at jeg var en av de sterkeste i feltet. Uten noen hektinger og småuhell i den siste bakken kunne jeg kanskje vunnet, men andre er også veldig bra, avslutter en kjempeforn­øyd Team Telemark-løper.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? PALLPLASS: Mikael Gunnulfsen (tv) fra Team Telemark tok en sterk andreplass i Toppidrett­sveka og slo både Alex Harvey og Dario Cologna.
FOTO: PRIVAT PALLPLASS: Mikael Gunnulfsen (tv) fra Team Telemark tok en sterk andreplass i Toppidrett­sveka og slo både Alex Harvey og Dario Cologna.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway