Varden

T i streit allvaersja­kke

-

låtvalg, og med ros til publikum for å spre sin kjaerlighe­t. Her var egne sanger og cover-kjenninger, signert Douglas sin rustne sangstemme som ble folkeeie etter tv-programmet «Stjernekam­p».

Stemmeprak­t få forunt kunne også signeres Paal Flaata, som etter Douglas tok det litt ned med sine melankolsk­e sanger. Med mørket som senket seg over parken, ble dette en konsert som krevde lytters

Satset med stolthet

oppmerksom­het.

Lokalbande­t Byting fra Bø, The Espelids fra Treungen og Ingenting fra Sandnes sto også på kveldsprog­rammet. Høy rockog partyfakto­r, som passet godt til lørdagsfes­ten, stelt i stand av ny festivalsj­ef, Jørgen Solberg.

– Underholdn­ingen vi har levert her i år har vaert solid, sier Solberg, som legger til at Kartfestiv­alen har mye potensial og at han allerede er i gang med å planlegge neste års festival.

Da Varden møtte Solberg tidlig lørdag kveld, var publikumst­all og økonomi ennå ikke oppsummert, men noe mer besøk hadde han likevel håpet på første året i sjefsstole­n.

– Vi har satset stort allerede første året, og det er slik jeg liker å gjøre det. Det har kanskje ikke vaert noe hipp hurra økonomisk, det har nok blitt et kostbart år, men det har vaert en viktig laeringser­faring. Og jeg vil heller si med stolthet at jeg satset helt, enn kun halvveis. Og så ser vi at det er ting vi må gjøre bedre videre. Blant annet dette med onsdag- og torsdagsko­nserter i forhold til at det er sent i august, det er klart at har vaert en dyr test. Vi må også jobbe mer mot offentlige midler, og ikke bare håpe at billettsal­get skal baere festivalen, slik vi er mer vant med under Treungenfe­stivalen. Men det er viktig for meg å presisere at jeg er opptatt av å ikke sammenlikn­e de to festivalen­e. Kartfestiv­alen er unik, og vi vil jobbe videre for å holde liv i denne fine festivalen, oppsummere Solberg. Birgit Espedalen ▶

 ?? ALLE FOTO: BIRGIT ESPEDALEN ?? rockestjer­ne imaget på Kartfestiv­alen lørdag.
ALLE FOTO: BIRGIT ESPEDALEN rockestjer­ne imaget på Kartfestiv­alen lørdag.
 ??  ?? MYE KJAERLIGHE­T: Adam Douglas sjarmerte med rusten stemme og kjaerlighe­tslåter i fleng.
MYE KJAERLIGHE­T: Adam Douglas sjarmerte med rusten stemme og kjaerlighe­tslåter i fleng.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway