Varden

Kan gjenta fjorårets dobbel

Storm vant toppkampen og overtok førersetet i 4. divisjon. Nå kan klubben rykke opp for andre år på rad – med både første- og andrelaget.

- ▶ Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

Storm slo Odd III i toppkampen, og overtok tabelltopp i 4. divisjon. Nå ligger skiensklub­ben an til å rykke opp med både første- og andrelaget – som i fjor.

– Mange harde kamper igjen, sier trener Petter Isaksen, som ikke har planer om å ta av.

Men det var en viktig seier som førte til rollebytte mellom de to rivalene i tabelltopp­en, og 0–3 var solide saker av gjestene, som bidro med de fleste av de nesten 200 tilskuerne i 4. divisjonsk­ampen.

Odds mann avgjorde

De fikk se Tarjei Skoftedale­n Fiskum, til daglig ansatt i Odds administra­sjon, score 0–1 og 0–2 før kvarteret var spilt.

Da han meldte seg til tjeneste i Storm i sommer, meldte han også ambisjoner om å score mot sin arbeidsgiv­er i den kommende toppkampen.

– Moro, det, sier han som ble banens gigant som oppspillsp­unkt og tungvekter i duellspill­et – og to mål.

Doblet baklengs

Rett før pause ble et Stormfrisp­ark til selvmål, og plutselig hadde Odds gode unggutter sluppet inn like mange mål på én omgang som i sesongen til nå

Etter pause kom Odd ut i hundre eller deromkring, og satset på at et sterkere tempogrunn­lag ville mørne et gjestelag med eks-odder Torjus Hansén (45) på venstrebac­ken, og et generelt høyere alderssnit­t.

Men Storm var smarte, tok seg tid da sjansen bød seg, og var ikke mindre farlige framover enn hjemmelage­t.

Lenge siden

– Gøy når kroppen holder, oppsummert­e Hansén som igjen spilte side om side med en Nornes – i form av eks-kollega Jan Frodes sønn, Jesper.

– Egentlig har jeg lagt opp. For lenge siden. Bare hjelper til litt, understrek­er Hansén, som var like smart som før.

Til slutt mistet Odds gode unggutter troen på prosjekt mål, og Storm kontroller­te ganske greit til borteseier og matchballe­r i opprykkska­mpen.

Treneren har tabelltopp i 4. og 5. divisjon – is i magen.

– Selvsagt var det en viktig kamp å vinne, men vi har hele tiden vært flinke til å nullstille. Det må vi fortsatt, sier Isaksen, og minner igjen om kalender og terminlist­e, og at Odd kommer til å fortsette å vinne kamper.

– Det er langt fra ferdig. Husk dessuten at vi var nyopprykke­t, og det er vi jo fortsatt, understrek­er sjefen – som kanskje sier det samme neste år.

 ??  ??
 ??  ?? AVGJORDE: Tarjei Skoftedale­n Fiskum ble i meste laget for Odds juniorer, og avgjorde toppkampen i 4. divisjon tirsdag.
AVGJORDE: Tarjei Skoftedale­n Fiskum ble i meste laget for Odds juniorer, og avgjorde toppkampen i 4. divisjon tirsdag.
 ??  ?? KLASSE: Torjus Hansén (45) viste fortsatt klasse.
KLASSE: Torjus Hansén (45) viste fortsatt klasse.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway