Varden

Viktig poeng

Notodden kjempet som løver mot Mjøndalen, og spilte 1–1 på Isachsen Stadion i går.

- Morten.skifjeld@varden.no

▶ Notodden spilte fornuftig, og hadde ganske god kontroll bakover i første omgang. Det var sjelden Mjøndalen slapp til foran mål, men etter 38 minutter reddet Calvin Mac Intosh på streken.

Mjøndalen hadde ballen mest før pause, men etter 24 minutters spill var det Notodden som fikk uttelling. Et fint angrep ble avsluttet av Martin Brekke og dermed sto det 0–1. Det sto det også halvveis. Mjøndøling­ene utliknet dessverre i 2. omgang.

Stor framgang

Det som gledet trener Dokken mest var at laget reiste seg fra hjemmekamp­en mot Jerv sist.

– Å få et poeng her var sterkt. Poenget var en ting, men måten guttene slo tilbake etter kampen mot Jerv sist synes jeg var en kjempepres­tasjon.

Han var veldig fornøyd med deler av kampen.

– Den første timen av kampen var vi veldig gode.

– Bakover var keeper Johansson og den bakre fireren veldig gode. De var gode i boksen selv når Mjøndalen sendte fram sitt tunge skyts på dødballene. I etablert angrep hadde vi grei kontroll.

Takker for støtten

Foruten selve spillet og lagets innsats synes Dokken at supporterk­lubben skal ha ros.

– Å føle støtten fra de over 100 supportern­e som hadde tatt turen

til kampen i Mjøndalen gledet nesten like mye som poenget vi fikk. I dag gjorde guttene en stor kollektiv prestasjon godt støttet av vår 12. mann, Rallarberg­et. De støtter oss i tykt og tynt, og derfor er det gledelig at vi kunne komme hjem til Notodden med et poeng etter god støtte fra dem under hele kampen.

God lagmoral

Det var ikke bare den bakre fireren og keeperen som fikk skryt av Dokken etter gårsdagens match.

– Foran forsvarsfi­reren er det seks mann til som jobber som galeislave­r. De fortjente virkelig dette poenget.

Nå ser Kenneth Dokken fram til neste hjemmekamp.

– Nå får vi analysere denne kampen litt, og så konsentrer­er oss om neste kamp mot Viking. Alle kamper er viktige for vår del, men poenget mot Mjøndalen gir oss god selvtillit foran neste serierunde. Så får vi håpe på samme innsats i den kampen, og nye poeng.

▶ Morten Skifjeld

 ?? FOTO: MORTEN SKIFJELD ?? SCORET IGJEN: Martin Brekke satte inn 1–0 målet for Notodden på Isachsen Stadion, men det ble uavgjort til slutt.
FOTO: MORTEN SKIFJELD SCORET IGJEN: Martin Brekke satte inn 1–0 målet for Notodden på Isachsen Stadion, men det ble uavgjort til slutt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway