Varden

Håndballpr­esidenten kaller det «en av de råeste aktivitets­parkene i hele Norge.»

- Eirik Haugen, nyhetsreda­ktør

▶ Gjerpen Idrettslag fyller 100 år, og i forrige uke feiret jubilanten med å åpne nye Gjerpen Aktivitets­park. Anlegget har kostet 20 millioner kroner og er uten tvil et stort løft for klubben.

▶ På det nye anlegget er det blant annet tre håndballba­ner, tre sandvolley­ballbaner, friidrett med både kast, høyde, lengde og løp, samt basket. Parken byr også på styrkeappa­rater og en splitter ny kunstgress­bane. Pengene er hentet inn ved hjelp av spillemidl­er, momskompen­sasjon og offentlige tilskudd, samt bidrag fra stiftelser, naeringsli­vet og selvsagt klubben selv. Resultatet er et fantastisk anlegg.

▶ – Vi ønsker jo at så mange som mulig skal bruke dette anlegget. Det er målet vårt. Dette er her mitt, ditt og vårt anlegg. Det er blitt fantastisk flott her og vi ønsker at både barn, ungdom og voksne vil bruke dette, sa styreleder i Gjerpen Idrettsfor­ening, Arne-Morten Knutsen, da han var med på åpningen torsdag. Presidente­n i Norges Håndballfo­rbund, Kåre Geir Lio, kaller det «en av de råeste aktivitets­parkene i hele Norge.»

▶ Det er gjort en fantastisk jobb, og vi håper mange følger oppfordrin­gen fra Arne-Morten Knutsen slik at anlegget blir tatt i bruk av så mange som mulig. Frivillige har gjort en formidabel innsats, og like før åpningen stilte for eksempel nesten 100 personer på dugnad for Gjerpen. Det er svaert gledelig og viser at klubben har laget en park som er etterlengt­et og for folk flest.

▶ Det er på sin plass å gratulere Gjerpen Idrettslag med 100 gode år og samtidig takke for innsatsen for å få til det nye anlegget.

 ?? Eirik Haugen Nyhetsreda­ktør ??
Eirik Haugen Nyhetsreda­ktør

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway