Varden

BURSDAGER

-

75 år

Steinar Syverud. Gratulerer med 75-årsdagen til vår sporty, snille, morsomme og sosiale pappa, svigerfar og bestefar! Vi gleder oss til å feire deg i morgen. Klemmer fra Marte, Frode, Wendy, Malin, Jona, Melinda, Anne, Matilda, Tor, Julia, Dina, Rose og Eidar.

17 år

Vi vil gratulere den flotte jenta vår Stine Tveitan Gjaerum

med 17-årsdagen 7. sept. Vi gleder oss til feiring på lørdag. Bursdagskl­emmer fra mormor og Beppe.

15 år

I dag fyller vår flotte gutt Anders S. Olsen

15 år. Nå er det siste året på ungdomssko­len, og nye utfordring­er venter på deg. Vi gratulerer så mye, og håper du får en strålende dag. Store bursdagskl­emmer fra Andrine, mamma, pappa og alle i familien.

12 år

Marielle Os Skjødtsvol­l. Gratulerer så mye med 12-årsdagen til go’jenta vår, som vi alle er så utrolig glade i! Vi gleder oss stort til å feire dagen med deg i dag. Mange gode klemmer fra hele familien din, både store og små!

12 år

Aksel Carling

Moen. Grattis med 12-årsdagen Aksel! Du er en super gutt som vi alle er veldig, veldig glad i! Ha en flott bursdag! Store bursdagskl­emmer fra Sigurd, Emma, Ingrid, pus, mamma og pappa.

5 år 4år 2 år

Theo Mesics

Isnes. Hipp hurra for Theo, som blir 5 år i dag. Gratulerer så mye med dagen. Stor bursdagskl­em fra farmor og bestefar. Nathan Daniel. Hipp hipp hurra! 7. september fyller denne karen 4 år. Mange bursdagskl­emmer fra hele familien på den store dagen.

En forsinket gratulasjo­n til Tiril

Busk Eidet, som ble 2 år 29. august. Gratulerer så mye med dagen din! Vi feirer dagen din når din lillesøste­r Ella kommer fra sykehuset. Mange tusen klemmer fra mamma og pappa og bestemor og bestefar, og alle de andre i slekta hilser og!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway