Varden

Ønsker å belønne de mest lojale

- ▶ Bjørn Borge bjorn.borge@varden.no

Odd starter en sjarmoffen­siv med høyt press mot klubbens mest lojale tilskuere.

Når siste ball er sparket i 2018-sesongen, trekker eliteklubb­en ut en vinner blant dem som har vaert til stede på samtlige hjemmekamp­er denne sesongen, og vurderer også en et synlig bevis for alle som har møtt gang på gang.

Belønne trofasthet

– Vi ønsker å belønne våre mest trofaste og lojale tilskuere, og denne høsten starter vi dette lojalitets­programmet som er planlagt å bli en gjenganger i tiden som kommer, forteller Åmund Røed Røsholt i Odd.

Han har oversikten over hvem som til enhver tid er til stede.

I alle fall så langt det lar seg gjøre.

Kortet brukt

– Når sesongkort­et er brukt, kan vi selvsagt ikke si med sikkerhet at det er kortinneha­veren selv som har vaert på kampen. Men kortet har uansett sørget for et bidrag til tilskuerta­llet, sier Røsholt, som legger til at det er privatkund­er som kan bli premiert for trofast oppmøte.

Odd har lagt en Speed Onesykkel fra Skien Cykkelfabr­ikk i årets pott. Sykkelen tilfaller en av dem som til slutt kan vise til frammøte på samtlige kamper.

161 aktuelle

– Her og nå 161 som har vaert på alle kamper, forteller Røsholt, som jobber med å sjekke muligheten for at alle kan få en liten påskjønnel­se.

– Kanskje et diplom eller noe slikt? Vi setter selvsagt stor pris på den støtten vi får, og det ønsker vi å vise, sier han som allerede er i gang med planleggin­gen av neste sesongs lojalitets­program.

– Konseptet blir mye det samme, men vi har ikke konkludert med hva slags premie det blir snakk om. Selvsagt vet vi at folk kommer på kamp for å støtte laget, og neppe tenker på å vinne premier, men vi ønsker å gi noe tilbake. Noe mer enn god fotball og stemning, sier Odds mann.

 ?? FOTO: BJØRN BORGE ?? BELØNNER: Åmund Røed Røsholt og Odd følger med på hvem som alltid er til stede, og har belønning på lur.
FOTO: BJØRN BORGE BELØNNER: Åmund Røed Røsholt og Odd følger med på hvem som alltid er til stede, og har belønning på lur.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway