Varden

Lokal helaften i Parkbiogra­fen

- ▶ SKIEN ▶ vendy.berg.hegle@varden.no

Grenlandsb­andene Fairgate og Daylight Moon lager en helaften i Parkbiogra­fen. – Vi ønsker å skape en happening, sier arrangøren.

Lørdag kveld spiller Grenlandsb­andene Fairgate og Daylight Moon på hjemmebane i Parkbiogra­fen i Skien. Bao Nguyen spiller i både Fairgate og Daylight Moon, og er også hovedarran­gør.

– Jeg trives godt i arrangørro­llen. Vi ønsker å skape en happening og bidra til kulturlive­t i byen. Takket vaere sponsorer kan vi gjøre dette uten å tape penger, sier Nguyen entusiasti­sk.

I tillegg til bandene som han selv spiller i, har han booket Oslo-bandet Daniel Hesby & De unge håpefulle og et band fra Skien videregåen­de som oppvarming. Fairgate vokalist Fahre inntar rollen som DJ når konsertene er over. Arrangemen­tet er åpnet for de under 18 år på galleriet.

– Parkbiogra­fen er dessuten et av få steder i Grenland hvor folk mellom 18 og 20 år slipper inn, så det bør vaere en fin mulighet for mange: Både dem som vil få med seg kveld med varierte konserter, og de som vil få med seg klubbkonse­ptet etterpå, sier Nguyen.

Poprockban­det Fairgate, spilte i sommer på Hagefestiv­alen i Langesund og på Kartfestiv­alen i Gvarv. Bandet består Jostein Fahre, Frikk Svolsbru og Emil Bringsli, Lars Gulliksen og Bao Nguyen.

Gulliksen og Nguyen er også en del av Daylight Moon, sammen med Edward Mustad, Christoffe­r Haave, Aleksander Helland-Olsen og Steven

Kevin Augestad og Andrine Vaag er gjestearti­ster på enkelte av låtene lørdag kveld.

 ?? FOTO: SINDRE OMENÅS ?? DAYLIGHT MOON: Bandet har Midnight Choir som forbilde og plasserer seg i sjangeren melankolsk rock.
FOTO: SINDRE OMENÅS DAYLIGHT MOON: Bandet har Midnight Choir som forbilde og plasserer seg i sjangeren melankolsk rock.
 ?? FOTO: PRIVAT ?? FAIRGATE: Poprockban­det Fairgate spilte på Hagefestiv­alen og Kartfestiv­alen i sommer. Nå er de klare for Parkbiogra­fen.
FOTO: PRIVAT FAIRGATE: Poprockban­det Fairgate spilte på Hagefestiv­alen og Kartfestiv­alen i sommer. Nå er de klare for Parkbiogra­fen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway