Varden

Her skal Villa Paradiso åpne

Da er det klart. Pizzasukse­ssen Villa Paradiso åpner restaurant i Skien.

- ▶ Fredrik Nordahl fredrik.nordahl@varden.no

Det er Oslo-gründeren Jan Vardøen som står bak konseptet som per i dag har tre restaurant­er i Oslo. Han har imidlertid planer om å øke antall restaurant­er, og nå er det klart at Skien er en av byene han vil starte opp i.

Tarnoenår

Bygget Villa Paradiso skal inn i er PM5 på Smiøya ved Klosterøya noen minutters gange fra Skien sentrum. PM5 eies av det oslobasert­e eiendomsse­lskapet Steinar Moe eiendom AS, og ble kjøpt i fjor høst og formelt overtatt 1. juli i år.

Daglig leder i Steinar Moe eiendom AS, Heidi Sjerve, sier at det er en del uavklarte ting av type hvilke andre virksomhet­er som skal inn, hva som konkret skal gjøres med bygget og hvor mye penger som skal brukes på å ruste opp bygget.

– Men det vil mest sannsynlig vaere klart for naeringsvi­rksomhet i 2021, uttaler hun.

Flott bygg

Jan Vardøen er strålende fornøyd med at avtalen er i boks. Tidligere har han sagt til Varden at restaurant­en han ønsker å bygge i Skien, skal bli Norges fineste.

– Det er vanvittig flott bygg. Vi har vaert på befaring og har klare tanker om hvordan vi vil ha det. Men vi ønsker også at bygget skal framstå slik det var, sier Jan Vardøen.

– Jeg er glad i tankegange­n til Steinar Moe eiendom AS og hvordan de ser på å utvikle området. De vil at det skal vaere mye aktivitet der, saerlig rettet mot barn. Det passer som hånd i hanske for hva vi ønsker. Vi er opptatt av å etablere oss i byer som vil ta bykjernen tilbake, og det opplever vi at Skien nå ønsker, sier han.

Hele første etasje

Restaurant­en Vardøen skal åpne skal ta i bruk hele første etasje på den gamle murbygning­en.

– Kanskje mer også. Det kan godt vaere vi bygger ut et kjøkken i glass på utsiden av veggene. Vi har jo hele området rundt ved øya, legger han til.

Vardøen ser for seg at han vil trenge rundt 40–50 ansatte til restaurant­en.

 ?? FOTO: FREDRIK PEDERSEN ?? PM5: I det gamle PM5-bygget på Smiøya i Skien skal pizzakonse­ptet Villa Paradiso holde til i første etasje.
FOTO: FREDRIK PEDERSEN PM5: I det gamle PM5-bygget på Smiøya i Skien skal pizzakonse­ptet Villa Paradiso holde til i første etasje.
 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? JAN VARDØEN: Åpner restaurant i Skien.
FOTO: NTB SCANPIX JAN VARDØEN: Åpner restaurant i Skien.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway