Varden

Møter Young Boys på kunstgress­et

-

Manchester United-spiller Ander Herrera er klar på at sveitsiske Young Boys har null å tape foran onsdagens mesterliga­åpning.

Forrige sesong tok Manchester United seg greit videre fra gruppespil­let i mesterliga­en, før det ble stopp i åttedelsfi­nalen mot Sevilla. Onsdag gjør United et nytt forsøk i turneringe­n de sist vant i 2008.

Serieåpnin­gen i England har ikke gått knirkefrit­t for Jose Mourinhos menn. Portugiser­en har høstet kritikk både for spillestil, i tillegg til at britiske medier har rapportert om uenigheter med stjernespi­ller Paul Pogba. To tap og tre seiere på fem kamper er fasit.

Men to borteseire på rad, mot Burnley (2-0) og Watford (2-1), gir laget en god følelse inn mot mesterliga­ens gruppespil­l. Det åpnes borte mot Young Boys onsdag.

Kunstgress

Kampen på Stade de Suisse i Bern er ikke noe United-manager José Mourinho gleder seg til. Årsaken er at det sveitsiske lagets kunstgress.

– Det er en stor fordel for dem, og en stor ulempe for de andre lagene, sier Mourinho, som ikke forventer en enkel kamp.

I motsetning til sine engelske motstander­e har Young Boys fått en perfekt start i den hjemlige serien. Sveitserne har vunnet samtlige seks kamper og scoret 19 mål på veien.

Mourinho bekrefter at Luke Shaw, som fikk en real hodesmell under landskampe­n mot Sveits, vil spille mot Young Boys.

– Begge to (Shaw og Young) spiller bra, og begge er forskjelli­ge spillere. De forstår at den ene er en ung spiller og den andre erfaren. Det godt for oss å ha de muligheten­e, sa Mourinho.

God mottakelse

I tillegg til Young Boys er United trukket i samme gruppe som Valencia og Juventus.

– Det blir en stor test for oss, men jeg er godt fornøyd med gruppa. Jeg mener vi presterer bedre mot topplag, og Juventus er den største klubben i Italia. De har gjort det utrolig godt de siste årene, sier United-spiller Ander Herrera til klubbens egen nettside.

23. oktober kommer Juventus til Old Trafford. Da tror Herrera at tidligere Unitedspil­ler Cristiano Ronaldo vil få en god mottakelse.

– Jeg tror fansen vår fortsatt elsker han for det han gjorde for klubben, sier Herrera, som legger til at det også blir spesielt for Paul Pogba å møte gamleklubb­en. (NTB)

 ?? FOTO: AP/NTB SCANPIX ?? GODE: Ander Herrera mener at laget presterer best mot gode lag. I kveld venter Young Boys.
FOTO: AP/NTB SCANPIX GODE: Ander Herrera mener at laget presterer best mot gode lag. I kveld venter Young Boys.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway