Varden

Sendte Odd til kvarten

Odd G19 er klare for kvartfinal­e i NM, og nå snakkes det om at laget kan gå hele veien.

- Pal.lundsholt@varden.no

Hjemmelage­t briljerte ikke, men var best og vant til slutt fullt fortjent i torsdagens kveldskamp mot Sandefjord på Skagerak Arena. Men seieren satt langt inne.

– Ja, det ble en skikkelig slitekamp, så det var ordentlig deilig å ro det i land helt mot slutten, sier Joakim Holmen Jahnsen som satte inn 2–1 til hjemmelage­t rett før slutt.

Klabbet litt

Odd startet bra og burde ledet med et mål eller to til pause. Dessverre klabbet det litt foran mål og dermed sto det 0–0 etter de første 45 minuttene.

Etter sidebytte tok Sandefjord mer over, og laget fra Vestfold skapte også et par brukbare halvsjanse­r i omgangens første halvdel.

Men det var Odd som ville mest og en halvtimes spill satte Markus Holte Sjøstrøm inn 1–0 med en heading fra fire-fem meter. Jubelen ble dessverre av det kortvarige slaget. Gjestenes Georg Gibson svarte drøye minuttet senere, og med det sørget for at lagene var like langt.

Unge trollmenn

Det så ut til å gå mot ekstraomga­nger, men rett før slutt dro Joakim Holmen Jahnsen seg fri på sin venstrekan­t. Kantspille­ren dro av et par spillere og satte inn 2–1. På overtid sørget Filip Larsen Gripsgård for 3–1 til vertene.

– Vi har fart og vi har heldigvis

noen unggutter på topp som kan trylle, sier Odd-trener Knut Rønningene og smiler mot unggutten som satte inn 2–1.

Var litt bekymret

Treneren legger ikke skjul på at han fryktet det verste da Sandefjord satte inn 1–1.

– Jeg var litt bekymret i 2. omgang. Jeg synes vi miste litt grepet på det. Men vi har et ungt lag, med mye moral og det viste de i dag.

På spørsmål om hvor langt det kan gå er ikke treneren i tvil.

– Vi vil til finalen vi, så vi jobber for det, sier trener.

Han før støtte av Holmen Jahnsen.

– Klart det kan gå hele veien. Det hadde vaert moro det, sier målscorere­n.

▶ Pål Lundsholt

??  ?? JUBEL: Joakim Holmen Jahnsen sørget for Odd- jubel med sin scoreing rett før slutt. Odd G19 vant til slutt 3- 1 og er dermed klare for kvartfinal­e i NM .