Varden

Tilbake for Odd og Norge

Dag-Eilev Fagermo gjør trolig et keeperbytt­e når Ranheim kommer på besøk søndag.

- Sport@varden.no

Sondre Rossbachs finger er bedre, så alt tyder på at Oddkeepere­n er tilbake i buret søndag. Samtidig er han på ny tatt ut til U21 landslaget.

Sondre Rossbach har vaert ute med fingerskad­en han pådro seg på en av de siste øktene før hjemmekamp­en mot Vålerenga 23. september.

Da trodde sisteskans­en at det kun var snakk om en liten strekk. Men han var heller ikke i mål da Odd spilte 1–1.

Ved Sandefjord­s scoring var det for øvrig ikke patent keeperspil­l av Røsholt Myhra.

Viktige kamper

Søndag kommer Ranheim på besøk. Da er Rossbach trolig tilbake i mål.

– Jeg spurte om det samme i dag tidlig og fikk beskjed om at han var mye bedre, og at han er klar til helgen. Det er jeg ganske trygg på, sa Fagermo etter tirsdagens treningsøk­t.

– Og det er bra for Sondre, fordi U-landslaget skal spille borte mot Tyskland 12. oktober og hjemme mot Aserbajdsj­an 16. oktober. Det er viktig for han å vise seg fram da, legger treneren til.

Mye bedre

Rossbach trente vanlig i går og fikk gode signaler.

– Det var altfor tidlig i forrige uke, for fingeren var ganske hoven og vond. Den er fremdeles litt hoven, men ikke noe som holder meg ute. Det skal skje noe spesielt om ikke blir klar, for jeg forsøkte i dag og det kjentes mye bedre ut. Så om uken går som den skal, så melder jeg meg spilleklar, sa Rossbach rett etter treningen.

Boksåpner?

Rossbach var en av fire Oddspiller­e som ble tatt ut på U21landsla­get til kampene mot Tyskland og Aserbajdsj­an 12/10 og 16/10.

– Det er to kamper, hvor den ene er i Tyskland. Det blir en utrolig kul kamp, så det er jo klart at jeg vil vaere med der.

– Og det kan kanskje ha noe å si for din egen fotballfra­mtid også?

– Ja, det er klart. Det er nok mange speidere til stede der. Så gjør man det bra i den kampen kan det komme mange muligheter, tror jeg.

Som ved forrige U21-kamper er også Vebjørn Hoff og Birk Risa innkalt. Det er også Røsholt Myhra.

I U21-troppen til kampene mot Tyskland og Aserbajdsj­an, er Martin Ødegaard flyttet ned til for å styrke EM-sjansen. ▶ Nils-Tore Olsen og Bjørn Borge

 ??  ??
 ?? FOTO: NILS-TORE OLSEN ?? TILBAKE: Sondre Rossbach er trolig tilbake etter fingerskad­en og går rett inn på laget mot Ranheim.
FOTO: NILS-TORE OLSEN TILBAKE: Sondre Rossbach er trolig tilbake etter fingerskad­en og går rett inn på laget mot Ranheim.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway